Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nije to bilo polufinale prilicno sam siguran
samo mi reci da nije ni finale nego neka nebitnija utakmica, to bi bio još jači gas
Grupna faza poslednje kolo fazon
sve fina pičkica i sve
sedela je sa drugaricama ja joj rekao da ustane i rekao jbg necu da se zenim ipak,razmislio sam ipak mi je bolje da se ne zenim i tako to,ona se uzrujala malo hhahhah al dobro znao sam je fazon 6 dana tad ahahahh
Uzrujala se malo hahaha
dan,dva kasnije ja neku kornjacu pokusavao da izvadim iz zbunja i skoncentrisao se na to ahahah ona onako pokusava da skrene paznju na sebe
veruj mi kakvu god ogradu da drzis u dvoristu i stavis kornjacu,naci ce nacin da pobegne
Oll, malo struje kroz ogradu i neće pobjeći.
ahahah pa sta onda drzis mrtvu kornjacu u dvoristu?
Istina je ovo sto oll kaze za kornjace imao sam jednu pa je pobegla
Suze mi idu ozb
Posle ženidbe post o kornjači koji počinje sa veruj mi
Hahahahaha jbt
i dan danas ne mogu da skapiram kako su neke kornjace bezale iz dvorista koje su imale ograde takve da nema sanse da zamislis bilo koji izlaz kroz koji moze da se provuce kornjaca,otkopa,preskoci,bilo sta
negde sam procitao da je jos ziva kornjaca koju je imao mark tven.ona dzinovska.kakva je to ironija tako spora zivotinja tako dugo da zivi
Pa spor joj metabolizam pa sporo stari xd
te junece kornjace zive 500+ godina
Ol nije normalan ostr
Ne zbog junecih kornjaca nego ono pre ona se uzrujala al njemu nema kornjace haha