Podijeli sa Vukajlijašima

1. Slažem se. Mnogi se neće složiti s tobom, ali mi je drago što je neko konačno to napisao na ovom forumu

2. Nube kad doživiš prevaru nemaš više tu istu devojku, koji pokloni.
    A i malo si u zatvoru zbog nanesenih težih telesnih povreda pa nemaš ni gde da kupiš

3. ima I onih koji dignu ruku na sebe kad ih partner vara.jedan lik se obesio ispred devojkine kuce, ona ga je prva videla.sigurno da je bas prepao ali to nije nacin

4. Lab ti si tip čoveka koji bi na prevaru jeo govna ispred njene kuće da joj se ogadi život

5. pravio bi joj skandale svakodnevno, a na grudima bi istetovirao njeno ime i rec kurva.tu tetovazu bi pokazao njenom novom decku

6. ustvari to je nekad moglo sad ako te prijavi za uznemiravanje ne smes da joj pridjes inace odma u zatvor mesec dana

7. Kosmajac ja sam reko ako neku buducu smuvam kakav cu biti, i kad preduzmem te mere i gledam sebe na prvom mestu onda nece ni imati potrebe za tom tetovazom ko sto kaze labokrativ, i koja me oce takvog samozivog neka me hoce koja nece nemora.A to je pa tek budala da vrsi samoubistvo ispred devojkine kuce.Samo jedno znam da ona nikad nece moci da mi napravi stetu ko Vucic sto moze.

8. немош да имаш рибу кад убацујеш вучића у сваку реченицу

9. labokv
    pravio bi joj skandale svakodnevno

Pročitao sam sandale i reko u što ćeš joj napakostiti kad vidi kako si dobar obućar i pokaje se

10. brate ja sam trebao da se zenim 2010. pricao sa pickicom na koju sam bio dosta nalozen tada dogovorili se haahah sutradan pricao i sa njenom porodicom i dogovarali se,a to sam tako nepromisljeno uradio hahahah i pristao na tako nesto,bio sam mlad tada i nisam mnogo razmisljao o buducnosti HAHAHAHH,bio je fazon zenidba?moze ahhahah sta fali super je to...a uglavnom picke na koje se nalozim u toliko velikoj meri VOLIM IH,BRATE,VOLIM IH i posle nekog vremena mi dosade te picke i pocnu mi vredeti ko carape...i ta sto sam je trebao zeniti sve fina pickica i sve,a tek sam je upoznao fazon ahah na moru to bilo u radovicima...navario se s nekom ekipom i takvu shamarcinu mi je vu zalepila otreznavajucu poceo da se paranoisem,ovi mi nesto pricaju a ja zaboravio da sa njima tamo tada sam HHAHAHAHH razmisljam koji kurac zenidba jebena sta ja radim koji kurac sutradan joj rekao e nista od onoga

11. E NIŠTA OD ONOGA!!!

12. hahahah tako nekako al da ne prepricavam sad dijaloge hahah

13. Daj dijaloge ne zajebavaj krivim se

14. Brate moraš jednom i to da mi ispričaš jbg

15. Nube kad doživiš prevaru nemaš više tu istu devojku, koji pokloni.
    A i malo si u zatvoru zbog nanesenih težih telesnih povreda pa nemaš ni gde da kupiš

Volim ovog lika

16. hahaha nije me ol ovako iznenadio nekom pričom koju ne očekujem od njega još otkako je prepričavao polufinale evrolige makabi - žalgiris

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.