Podijeli sa Vukajlijašima

1. Мислим да није битно колико се дуго гледа у овај крстић, Месјо, него колико је поглед фокусиран, ја гледам у то равно 30 секунди и ове боје ми се за то вријеме врате и нестану минимум петнаест пута.

2. @SnobIvanKenjoBi
    Sad gledam i htedoh da okačim ovde :)
    hahaha koji je car, šta je rekao samo on zna :))

3. Власигрдов ћале

4. Krenuo ja da postavim sada ovog dedu, al' videh da si ti postavio vec. Hahahhahaha koji kralj.

5. Каква елоквентност..левел Весна Вукелић.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mc9qhvNSXI4

6. види власуљара што је оматорио

7. Људи, ноћас у 22:08 сам се зарека' да нећу више да пушим... Ево виђећемо кол'ко ћу издржат' и кол'ко ћу моћ' да не пушим, а надам се до краја живота, тј волио бих :)

8. Нек је са срећом, ал нећеш ти издржати да не запалиш сутра уз кафу. :Д

9. CRNOGORCI NE LJUBE LANCE SMARE!

10. Фала :)
    Не пијем ја кафу, а и кад је попијем, а то је јако ријетко не изискује ми цигар :)
    Балашајзеру, дувај га ти, ја нећу! :)

11. Smarko, tuci po voću, da skreneš misli sa onog sranja.

12. Хахахахах, кунем ти се, таман ка' да ме у ланце држи :Д
    Па и мислио сам Дубе, таман имам мандарине пред кућом, а и шипкове, па да оплетем по њима, нема ми друге :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.