Podijeli sa Vukajlijašima

1. @СМарко, cim ti brate kazes "videcu kolko cu moci da izdrzim" nema od toga nista

2. @СМарко, cim ti brate kazes "videcu kolko cu moci da izdrzim" nema od toga nista

Брате, не могу да кажем сад да сам сигурно завршио са цигарима, пушим око 9 година, није ми свеједно :)

Не, хвала, не пушим :)

3. Smarko, ne budi pička, izdrži bar 3 dana, a onda još tri i tako...

4. Ево још 5 минута и издржа' сам 2 сата :Д

5. Хоћеш у одабарану да нећеш издржати 2 дана? Колико сам само ја пута покушао, пи мајку му. Не вриједи оне патње када се свеједно опет пропушиш.

6. Хоћеш у одабарану да нећеш издржати 2 дана? Колико сам само ја пута покушао, пи мајку му. Не вриједи оне патње када се свеједно опет пропушиш.

Оћу :)
    Сад за инат нећу макар те два дана пропушит :))

Не брини, рећ' ћу ако запалим, тако сам се кладио са другарицом да могу да не пијем мјесец дана и нисам окусио алкохол иако сам мога' сто пута, а да никад не сазна :)

7. Evo ja ulažem 5 dana bana da neće zapaliti do 5ka. Ko smije da pokrije opkladu?

8. Tako je bre, Smarkane, i ja sam ih bačio u nedelju... može da se izdrži tri dana :)

9. Evo ja ulažem 5 dana bana da neće zapaliti do 5ka. Ko smije da pokrije opkladu?

Smatram da je 7 dana minimum, tako da, ako zapali pre sledeće srede, nek me banuje na 7 dana. Pa ako mu nije žao mene, svojih pluća i para, nek zapali.

10. Добра опклада, Дубе, уложи и 10 дана бана слободно! :)

Три дана може значи, ништа, да обарамо рекорде и гомна, др'шмо се :)

11. Оћу :)
    Сад за инат нећу макар те два дана пропушит :))

Не брини, рећ' ћу ако запалим, тако сам се кладио са другарицом да могу да не пијем мјесец дана и нисам окусио алкохол иако сам мога' сто пута, а да никад не сазна :)

Не губи вријеме. Покушавао сам и ја једно 100 пута. Не иде. А теби лежи уз функцију да пушиш.
    И за тебе једна приватна фотографија ;)
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/2677_73789971270_2848648_n.jpg

12. Ај' виђећеш да нећу пропушит :)

13. Ja sam čist od duvana već dvije godine. Može se sve. Znači na 7 dana bana, do sledeće srijede.

14. Ај' виђећеш да нећу пропушит :)

Значи имамо дил. Ако испуниш свој дио баци ми бан по свом навођењу, не превелик. Ако се зајебеш, а хоћеш, одабери ми дефку по свом избору.
    Вјерујем да ниси леват ;) Ви Ђетићи сте људи од ријечи.

15. Ajoj, pa ti si neki dupli, to se ne računa.

16. Лако ће Ђетић да провјери то да ли сам ја дупли ;) а нисам.

17. Nema fotografija. Nemoj sad ja da kačim one od kojih ti bude muka.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.