Podijeli sa Vukajlijašima

1. @СМарко, cim ti brate kazes "videcu kolko cu moci da izdrzim" nema od toga nista

2. @СМарко, cim ti brate kazes "videcu kolko cu moci da izdrzim" nema od toga nista

Брате, не могу да кажем сад да сам сигурно завршио са цигарима, пушим око 9 година, није ми свеједно :)

Не, хвала, не пушим :)

3. Smarko, ne budi pička, izdrži bar 3 dana, a onda još tri i tako...

4. Ево још 5 минута и издржа' сам 2 сата :Д

5. Хоћеш у одабарану да нећеш издржати 2 дана? Колико сам само ја пута покушао, пи мајку му. Не вриједи оне патње када се свеједно опет пропушиш.

6. Хоћеш у одабарану да нећеш издржати 2 дана? Колико сам само ја пута покушао, пи мајку му. Не вриједи оне патње када се свеједно опет пропушиш.

Оћу :)
    Сад за инат нећу макар те два дана пропушит :))

Не брини, рећ' ћу ако запалим, тако сам се кладио са другарицом да могу да не пијем мјесец дана и нисам окусио алкохол иако сам мога' сто пута, а да никад не сазна :)

7. Evo ja ulažem 5 dana bana da neće zapaliti do 5ka. Ko smije da pokrije opkladu?

8. Tako je bre, Smarkane, i ja sam ih bačio u nedelju... može da se izdrži tri dana :)

9. Evo ja ulažem 5 dana bana da neće zapaliti do 5ka. Ko smije da pokrije opkladu?

Smatram da je 7 dana minimum, tako da, ako zapali pre sledeće srede, nek me banuje na 7 dana. Pa ako mu nije žao mene, svojih pluća i para, nek zapali.

10. Добра опклада, Дубе, уложи и 10 дана бана слободно! :)

Три дана може значи, ништа, да обарамо рекорде и гомна, др'шмо се :)

11. Оћу :)
    Сад за инат нећу макар те два дана пропушит :))

Не брини, рећ' ћу ако запалим, тако сам се кладио са другарицом да могу да не пијем мјесец дана и нисам окусио алкохол иако сам мога' сто пута, а да никад не сазна :)

Не губи вријеме. Покушавао сам и ја једно 100 пута. Не иде. А теби лежи уз функцију да пушиш.
    И за тебе једна приватна фотографија ;)
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/2677_73789971270_2848648_n.jpg

12. Ај' виђећеш да нећу пропушит :)

13. Ja sam čist od duvana već dvije godine. Može se sve. Znači na 7 dana bana, do sledeće srijede.

14. Ај' виђећеш да нећу пропушит :)

Значи имамо дил. Ако испуниш свој дио баци ми бан по свом навођењу, не превелик. Ако се зајебеш, а хоћеш, одабери ми дефку по свом избору.
    Вјерујем да ниси леват ;) Ви Ђетићи сте људи од ријечи.

15. Ajoj, pa ti si neki dupli, to se ne računa.

16. Лако ће Ђетић да провјери то да ли сам ја дупли ;) а нисам.

17. Nema fotografija. Nemoj sad ja da kačim one od kojih ti bude muka.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.