Podijeli sa Vukajlijašima

1. puši kurac bre prekidoh se...

2. "Председник Србије Александар Вучић састаo се са вршиоцем дужности заменика помоћника државног секретара САД Метјуом Палмером."
    http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/3096235/vucic-sa-metjuom-palmerom.html

да

3. Разложимо ово на просте чиниоце.

вршилац дужности

заменика

помоћника

државног секретара

ВД- значи ту је привремено. Заменик, и он је ту док је помоћник на породиљском. Помоћник, кува кафе, организује ко ће где да седи. Државни секретар, конкретно Џон Џ. Саливен, Трампов небитни испрдак.

Вучић се састао са домаром, пријатељи.

4. То је тај неки тип људи који остави овакав коментар на ову вијест горе што сам поставио.
    "Sa ovakvim činovnicima američke duboke države je teže razgovarati nego sa nekim jastrebovima iz Bele kuće."
    или
    "Најважније је да сачувамо мир и стабилност."
    Иначе не знам како их није срамота да ову глупост објављују и која је уопште сврха састанка са тим небитним чмаровима. Како може да ти помогне веде помоћника замјеника приправника секретара помоћника министра око било чега јебено.

5. Ko je losh momak jasam

6. Ja slabo nesto ali nastojim da budem

7. Ja sam recimo baš dosta dobar momak.

8. znaci u tome je fora...

9. Ovo je napisala neka buduća korisnica sigurne kuće.

10. Ahahahha gonzo :D
    Dobar

11. gledam sad ovo i bukvalno nakaze ne lice na sebe, nema sanse da ih prepoznas ko da nije ista glava, al ovo ubedljivo najrazlicitije izgleda hahah, jbt preko noci promenila glavu celu bukvalno

http://prntscr.com/j1fyil

12. Soraja najjaca picka

13. хаха чуо сам пре једно годину две да је нејмар слао приватан авион по сорају ја мислим, нека страница објавила, не домаћа, страна страница хаха.

14. Pa sta ne vredi ona toga jeli

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.