Podijeli sa Vukajlijašima

1. ја незнам, питаћемо нејмара, а сиг јесте.

2. ahahah to je ona mozda pricala, a zapravo se samo slikala sa njim ili bila u istom separeu sa jos 20 riba od kojih je on izabrao desetak da izbambusa to vece

3. pez nista ne kazes za onaj printskrin sa ispovesti

4. хаха чуо сам пре једно годину две да је нејмар слао приватан авион по сорају ја мислим, нека страница објавила, не домаћа, страна страница хаха.

Neimar: Soraja, kako ste, želite li da vam zovnem doktora ili avijon?
    Soraja: Neću leka, ni lekare, zovite mi, Neimare.

5. pa slazem se u potpunosti sa tom sa ispovesti, devojka treba da je dosadna i verna i predvidiva,a ne ja.

6. ahahah to je ona mozda pricala, a zapravo se samo slikala sa njim ili bila u istom separeu sa jos 20 riba od kojih je on izabrao desetak da izbambusa to vece

Могуће и ово, лепа посвета Керу.

7. soraja je bukvalno posuda za spermu, bukvalno ne bi mogo recenicu da progovorim sa njom kolko je glupava i nabedjena da je pametna i kolko se tripuje da niko ne misli za nju da je kurva....u seksu bi joj bio najveci rob lizao bi joj stopala i bulju i terao da mi sedi na faci, a cim se zavrsi vredjao bi je za to kako je imala ogavne zube pre operacija

8. soraja je bukvalno posuda za spermu, bukvalno ne bi mogo recenicu da progovorim sa njom kolko je glupava i nabedjena da je pametna i kolko se tripuje da niko ne misli za nju da je kurva

Стави ово на исповести

9. Замисли роди ти се дјете и ти сав срећан бацаш стандардну причу "ево мог поноса ево моје дике" и одрасте у мацу дискрецију крвтијебем да ти јебем. Еј животе швецка крпо.

10. jedine dve lepe devojke od tih kurvetina svih su NOVOSADJANKA natasa savija i ona ruzica, bas bas lepe i zanimljive, pogotovo ruzica

11. Natasa je lepa Ružica je vise harizmaticna
    Koliko god da je lepa ili ne u drugi plan ide zbog ludacke energije koju ima

12. imamo isti ukus za devojke

13. natasa je lepa i uzivo, i duhovite su obe, a pod DUHOVITOM zenom smatram onu koja slusa mene i smeje se mojim forama kad su dobre, a ne da se ona trudi da odvaljuje neke fore jer obicno ne umem na faci da sakrijem mucenje kad devojka pokusava da gura neki muski humor. I ruzica ima neku vuciju facu sto obozavam

14. Ruzica ima najjebozovniju facu ikad

15. i ima (gay alert) prelep osmeh, i na licu joj lepo stoji i lepo se cuje dok se smeje

16. Ruzica je vrv najjebozovnija riba ikada posle ksenije pajcin pokojne bas joj se vidi na faci da od kurca pravi budalu

Savija je prljavusa nekako nije ni prici ruzici

17. Ruzica je vrv najjebozovnija riba ikada posle ksenije pajcin pokojne bas joj se vidi na faci da od kurca pravi budalu

Ovo. Ima nesto zlo u sebi da ti prosto dodje da je jebes i bijes u isto vreme ali toliko privlačno da to nije normalno.

18. ja bih sa njom bio jedan od onih koji hoce da se maze sa njom dok ona prevrce ocima i salje poruku liku nekom da hoce da mu ispusi

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.