Podijeli sa Vukajlijašima

1. Eo ja imam jednu ozbiljnu ponudu! Ako si kadar zemljače prihvati, ulog je veliki! Eo ovako, ako za mjesec dana ne propušiš briši mi jedinu odabranu koju imam! A ako propušiš odabereš mi jednu defku i jednu reakciju(na reakcije nemam palac pa mi merak) Može li? :) Evo ti podstreka!

2. Hahahaha, izvali kad Smarkana razmoduju pa svi propušite lolo

3. Ili gleda, trese pepeo i smije se i sve nas banuje i obriše defke :) Al' nije valjda takav čovek :D

4. Ili gleda, trese pepeo i smije se i sve nas banuje i obriše defke

Hahahaha koja bi to fora bila :D

5. смаре, животати, запали једну само да се разочарају ови што јуре насловну, и да попију банане, лоло

мењам своју опкладу, на своју штету!
    уколико смаре запали цигар у наредних пет дана, да ми се обришу 3 дефиниције. а уколико не запали, ником ништа. мени је онда довољно то што знам да је успео да батали пљуге, к'о и ја. верујемо у тебе, црногорац! :гејсрце:

6. Ukoliko Smarko propuši u naredne dvije godine - da mi izbrišu sve najbolje ocjenjene definicije.
    Smarkane, uz tebe sam, man se cigarešina, život je toliko ljepši bez njih.

7. Ako Smare ne zapali ni jednu do kraja života, neka mi njegovi unuci obrišu sve defke lolo

8. Eo ja imam jednu ozbiljnu ponudu! Ako si kadar zemljače prihvati, ulog je veliki! Eo ovako, ako za mjesec dana ne propušiš briši mi jedinu odabranu koju imam! A ako propušiš odabereš mi jednu defku i jednu reakciju(na reakcije nemam palac pa mi merak) Može li? :) Evo ti podstreka!

Кад је мој улог велики што не би био и твој, да ти обришем пет најпопуларнијих дефки, укључујући и одабрану :)

Hahahaha, izvali kad Smarkana razmoduju pa svi propušite lolo

Хахаххахахахах то! :Д

ZdrakuLa
    Ili gleda, trese pepeo i smije se i sve nas banuje i obriše defke :) Al' nije valjda takav čovek :D

Пало ми је ово на памет, али нисам такав него идемо до краја поштено :)

мењам своју опкладу, на своју штету!
    уколико смаре запали цигар у наредних пет дана, да ми се обришу 3 дефиниције. а уколико не запали, ником ништа. мени је онда довољно то што знам да је успео да батали пљуге, к'о и ја. верујемо у тебе, црногорац! :гејсрце:

Ukoliko Smarko propuši u naredne dvije godine - da mi izbrišu sve najbolje ocjenjene definicije.
    Smarkane, uz tebe sam, man se cigarešina, život je toliko ljepši bez njih.

Дец д спирит :)
    Фала вам господо драга :) ♥

9. A mene ne citiraš siso lolo

10. Ako Smare ne zapali ni jednu do kraja života, neka mi njegovi unuci obrišu sve defke lolo

хахаххаха не виђех :))

11. Кад је мој улог велики што не би био и твој, да ти обришем пет најпопуларнијих дефки, укључујући и одабрану :)

Da ti nije malo mLogo? :) Onda 2 defke i jedna reakcija? :)

12. http://vukajlija.com/recnik/autori/13444

Написао добрих дефиниција за своја три и кусур мјесеца боравка на сајту...

13. Код нас би ово неки Цигани разбили и продали рибице на вашару.

14. bačje,mi zato to i nemamo,kacmo slepci.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.