Prijava

Priča mi drugar moler: Uveče poslije posla u onim bijelim radnim sve šarenim hlačama na tregere pokupio žensku Jugom i odvezo u neki jebarnik.Kaže niđe nikog i ja je povalio na haubi.Poslije malo staje pored nas neki ludi džip. Ja i dalje baš me briga, Otvara se staklo suvozača i ženska iz džipa onako stegne pesnicu i kaze mu 'toooooo majstore'! Zatvori prozor. Džip u rikverc i ode.

Hahahah kao ti majstore jer je moler zapravo a ne što jebe dobro jeli

To može tako da se shvati jeli

https://youtu.be/NHd-8BucB3Q
Smiješno.

Inače, 10/10 za stil letenja.

хехе, тко држи ове чаролије?

moram priznati da niko nikada nije jebao krezavu radikalsku marvu kao psiho picousti... šta on njima radi sa mozgovima, to je jebena lolčina

https://i.imgur.com/yWMsxYZ.jpg

u pocetku sam pratio onaj slucaj sa novinarem cvetkovicem dok nije postalo tolko sizofreno da nisam mogao da pratim.uglavnom, sad da neko ubije tog cvetkovica ispalo bi kako je sam sebe ubio samo da bi napakostio vucicu.Samo mi nikako ne ide u glavu kako to da mu ljudi i dalje veruju.I nikad se ne raspravljajte sa naprednjakom, bolje je raspravljati se sa drvetom

hahaha, deda bio hrvat, šta je ćaća jebeni onda.... jebeno hrvatica i pederka, đuki bizonu izlazi para na uši

psiho: pozivam sve Srbe na unutrasnji dijalog i iznosenje stavova o Kosovu

Sava Janjic: podela Kosova nije dobra

psiho: komentari stranih placenika me ne interesuju

jebo svoju mater kakav ludak bedni

"Danas imamo tužnu vest za sve prijatelje i pratioce naše produkcije. Teša Tešanović i Aleksandar Pavković bili su na jugu Srbije, u okolini Đavolje varoši i snimali su reportažu zajedno sa Jugoslavom Petrušićem.

Teša je doživeo ozbiljnu nezgodu kada su se na članove naše ekipe obrušile stene prečnika otprilike 30-60 centimetara. U poslednjem trenutku uspeo je da izbegne direktan udar stene u telo, ali ga je stena prečnika oko 30 centimetara udarila u levu nogu.

Teša ima možda i dvostruki prelom, nastradale su potkolenica i stopalo. Trenutno je na putu prema najbližoj bolnici i očekujemo da bude više informacija uskoro. Možemo samo da zahvalimo Bogu što povrede nisu teže i što je Teša uspeo da sačuva živu glavu!"

https://scontent.fbeg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/38709937_1824529554292832_8896492517021712384_n.jpg?_nc_cat=0&oh=fec1286486fede12fcd03ebc33617f5f&oe=5C03D847
EDIT: "Dolazimo sa dobrim vestima za sve prijatelje i pratioce naše produkcije. Teša je završio sa svim pregledima i na sreću nema bilo kakvih preloma kostiju. Pravo je čudo kako je uspeo da prođe samo sa većom posekotinom, uz nagnječenje tkiva.

Hvala svima koji su bili uz Tešu! On sada ide na zasluženi odmor da se oporavi, a BALKAN INFO nastavlja još jače uz vašu podršku!"

Ista riba, Manijače.