Па овако кад гледам нешто и кад видим последице рата и кад видим многе ствари и како стока смрдљива поступа тако попиздим и изнервирам се намртво, полудим....
Пих
Ja bih voleo da se desi rat na Kosovu, evo ako ne danas nek bude sutra. Pa da vidimo i to drugo poluvreme rata. Ko pobedi njemu Kosovo, ovako se samo prcamo bespotrebno.
Ja bih voleo da se desi rat na Kosovu, evo ako ne danas nek bude sutra. Pa da vidimo i to drugo poluvreme rata. Ko pobedi njemu Kosovo, ovako se samo prcamo bespotrebno.
Ko je pobedio u bilo kom (građanskom) ratu? Samo Arkani i Legije, Alije i Gotovine, probisvet bez morala, namazan bojom patriotizma - kamuflažom kukavice... Kako smo slepi na svoju istoriju, veoma tužno. Kada bi došlo do tog rata, poginu bih, poginuo bi i tvoj rođak, novih tuce zveda bi palo. Sledeći rat na ovom prostoru zbrisaće sve. Ostaće mržnja, za koju nema leka, a evo već 21 godinu tragaju za vakcinom...
U Bosni će opet biti rata, ne zna se kada ali će ga biti, to je neminovnost ratova koji su usiljeno prekinuti, pa će dotični imati priliku da dođe i da se bije, jes da nisu šiptari al su balije, isti kurac.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
http://www.youtube.com/watch?v=gIBnEkuiGY4&feature=player_embedded
Jebem ti tehnologiju!
http://www.vesti-online.com/Scena/Soubiznis/259197/Linkin-Park-u-Beogradu
http://www.youtube.com/watch?v=4POzliDuJvU
A jebote, Skočko, kad god čujem ovo, nije mi dobro. Što sad kačiš to?
Da se ne zaboravi. Toliko bar možemo.
Јеб' се, скочко, очи ми засузише
A ko to može da zaboravi Skočko leba ti? I to i još mnogo dece čija imena neću pominjati iz poštovanja.
Па овако кад гледам нешто и кад видим последице рата и кад видим многе ствари и како стока смрдљива поступа тако попиздим и изнервирам се намртво, полудим....
Пих
Da se ne zaboravi. Toliko bar možemo.
vjeruj mi bruse da čak i u BL zaboravljaju neki.
Donose zakon o amnestiji, majke im ga lopovske, spremaju se za gubljenje vlasti već sad.
Šta to pričaš???
Brate, svi pričaju o Kosovo ovo ono. Jebote, nek idu nek se biju na Kosovo, pa kud koji mili moji.
kapun vidi se da imaš 8.5 godina.
I šta ti misliš ko bi pobedio u ratu između Srba i kosovskih Albanaca (recimo tako)?
Po mojoj slobodnoj proceni 7.8.
Dajte i albance, da nas bude približno.
Ko je pobedio u bilo kom (građanskom) ratu? Samo Arkani i Legije, Alije i Gotovine, probisvet bez morala, namazan bojom patriotizma - kamuflažom kukavice... Kako smo slepi na svoju istoriju, veoma tužno. Kada bi došlo do tog rata, poginu bih, poginuo bi i tvoj rođak, novih tuce zveda bi palo. Sledeći rat na ovom prostoru zbrisaće sve. Ostaće mržnja, za koju nema leka, a evo već 21 godinu tragaju za vakcinom...
U Bosni će opet biti rata, ne zna se kada ali će ga biti, to je neminovnost ratova koji su usiljeno prekinuti, pa će dotični imati priliku da dođe i da se bije, jes da nisu šiptari al su balije, isti kurac.
No, nije bitno, PODIJELITE NEŠTO SA NAMA!