Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pratim ovog bombaja i vidim da svakom sa kime se zakači sere kako taj neko je nubina jer ima malo defkosa i malo pojena i on sad kao provocira kao vidi koliki si nub kao da je poenta da ovde budeš neki kurac tipa zlatan55 ili Abraks i kao da te defke nešto dokazuju neku bitnoću. Kurac moj dokazuju smešan si kao crtani film. Tipičan klinac koji dalje od Vukjajlije nije video.

2. Cort oladi malo, usijala ti se tastatura...

@bomb

Jbg bilo je ko u priči o repi: mis za mačku, deda za babu, babu za repu...i iščupasmo repu:)

3. hvala vama, novi kaizen neka dudla i gotova prica na tu temu

4. cortez92, onaj ko napise definis

Sandra Afrika

krava guzara

zasluzuje sazaljenje i ja sam ti ga ukazao i obratio sam ti se, ali nemoj sad ocekivati ne znam sta.

5. Vukajlijaški staž mi daje za pravo da ne oladim. On je prvi počeo, neka on oladi.

6. vidi imam tri posta zaredom, hahaha

7. Ok cort, ali za vreme tog staza si (sa ovog profila) podelio jedva preko 400 ocena...raspravite to na chatu ko stazirani vukajlijasi

8. Mislio sam da si Tilmo, pošto je imao nik Cor7ez, a i slične su vam boje na avataru, kao i humor.

9. Loše si mislio. Nemoj više misliti.

10. Kako je duhovit ovaj kortez ajoj

11. Jedino što ne podržavam kod bombija je ovo za defke. Drug napiši sad defku jebi me u šupak ako budeš imao preko 50+ sa sve duplim nalozima. Pre par godina si mogao i 1500+ skupiti sada je drugo vreme. Okej ako je pisao defku pre 8 godina pa nema pluseva ali sada je nestašica jbg

12. Plus i nema neki prosek, uprkos ortacki izboksovanoj kruni :)

13. Prijedu mi se govna kada neka glava koja je došla na sajt zbog viceva o Čak Norisu kojoj je glavni doprinos sajtu zauzetp ime krene da sere o tome kako je dugo tu. Ugini baki. ♥

14. Reme sto si tako surov, mozda decko ima neki psihicki nedostatak

15. Koliko samo ovaj Džo Rogan vodi odličan podkast. Mislio sam dugo da je on samo napržena UFC glava, ali lik je njuška. Dobre goste dovodi, zna da vodi i postavlja dobra pitanja. Nije kao oni Balkan info kreteni koji počnu sa nekim pitanjuem u jednoj rečenici i posle samo puste gosta, koji je u 99% slučajeva kreten, da sere. Ovo mi je npr. uvek bilo neverovatno, prženje pacifističkih hipsterskih idiota na Če Gevaru a lik je stvarno bio ludak. Da je preživeo, verovatno bi bio najbrutalniji diktator u ozbiljnoj konkurenciji više južnoameričkih manijak. A domaćin navaren svaku skoro emisiju.

https://www.youtube.com/watch?v=Y0yjasDiR7g

16. Јесте прове али ваља напомемути да та падкест култура је махом преживарска што се тиче публике. Мислим, начну се и жваћкају фине теме али није замена за сопствену иницијативу.

Роган конкретно је већ, у неким круговима, мим за људе којима је тај медиј извор едукације уместо имформисања

17. Ma naravno da su ove forme malo neozbiljne, pristup je prilagođen gledanju u nekom čil modu, neretko je i banalizovano, ali odavno se to radi i na televiziji, tako da i to nije problem. Ono što Rogana vadi za razliku od većine je što se ne pravi pametan. A onaj koji se obrazuje putem podkasta, jebiga za njega.

18. nikakve ozbiljnosti tu nema, samo jeftina razbibriga bez obzira ko gostuje, barem u slucaju domacih

19. U retkim slučajevima se desi da te zaintrigira gost ili tema koju pomene pa je na tebi da podrobnije istražiš, ali da je razbibriga, svakako jeste.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.