Podijeli sa Vukajlijašima

1. da ne pricamo kako su gosti u takvim emisijama uglavnom neostvareni i da se sve svodi na nerealnu samopromociju i hvalisanje

2. Jel nam to nagoveštavaš da ćeš uskoro da gostuješ kod Teše?

http://replygif.net/i/104.gif

3. https://www.youtube.com/watch?v=PbG2RuQsAO4
    kako ovi jedu ovo ko da je krastavac

kolko je uopste ljuto npr tih 100 000?

4. Ma kurac je ovo Pez
    Marko sve ovo pojede zalije jogurtom i snimi i okači na yt

5. al kako je Holanđanin odjednom pao. A baš sam mislio da če s lakoćom sve sjebati :'(

6. Postoji više od 10 autora sa vukajlije koji su za nick koristili varijante imena Šeldon Kuper. I posle što je sve propalo.

7. a postoji i autor zapata koji iz nepoznatog razloga koristi profil dominic de coco iako svi znaju ko je u pitanju

8. Da je ovo zapata, pisao bi sa zapata naloga.

9. pa dogovorite se onda više, taman sam pomislio da je zapata tridesetogodišnjak koji planira venčanje, a smisao života mu je da ode u rat, mislim se nemoguće da ga je onaj frenki toliko ubio u pojam

10. Imam 28, znam zapatu, bio mi je komšija pre nego da se preselim u grčku

11. gambi, poslednje upozorenje da ne uzimas Zapatu usta, covek je grobar, juznjak i pisao je na tarzaniji, znaci visestruko je izazvan i ugrozen. To sto tvoje opredeljenje (khm,khm) nekima deluje progresivno ne znaci da mozes da pricas sta oces. Od sad ces da se poklonis kad vidis mene i Zapatu inace cu te brutalno upropastiti tako da ce ti internet biti ogadjen za vjeki vjekov, obecavam. Ponasaj se i nema frke.

12. drago mi je da se razumemo, pozdrav za tebe

13. Hahahah šta koj kurac

14. Nije ni meni jasno brate :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.