Podijeli sa Vukajlijašima

1. Čisto da se zna:
    - Autor onog citata cara Dušana o čoporu "ja nisam čovek ja sam vuk kada zaurlam okuplja se čopor moj, bojte se psi" nije car Dušan već Vanja Bulić
    - "Ima velike sirotinje među našom decom kojima roditelji osim novca nisu ništa drugo ostavili" nije autor patrijarh Pavle već Duško Radović
    - One titule i nazivi predaka posle askunđeda "bele pčele" i ostale gluposti, nije autor narod već Milorad Pavić
    - Kosovski zavet, "zemaljsko je za malena carstvo..." nije autor car Lazar već Nikolaj Velimirović

2. valjaće mi ove činjenice koliko sjutra

3. https://youtu.be/GihejyQY3x4

Koliko prizvuka pedofilije ima ovaj uvod. Inace ovo je ovaj cudni tip feat. djevojka koja pjeva danas je dan moga krstenja

4. Ajde i od pandura da docekam nesto pametno da cujem, pa pod bilo kojim okolnostima

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=10&dd=03&nav_category=12&nav_id=1451019

5. jutros konačno skupio muda da odem kod psihijatra na razgovor jer me muči brdo stvari. dijagnoza f32 i f317, dobio lekove, loše se osecam i dalje ali se iskreno nadam da ce vremenom sve ici na bolje. nemam baš kome da se obratim, pa ovde tražim neku trenutnu utehu da je sve to prolazno.

6. Sto se depresije tice, ako zivis u Srbiji, to ti je normalno stanje. Nije ovo neka forica sad, ili tako nesto, vec jednostavno je tako, svaka imalo inteligentna osoba ne moze biti srecna ovde, bilo da nema dinara ili da ima milione u dzepu, ovo je jednostavno uzasna sredina za normalne ljude. Znam nekoliko psihologa i psihoterapeuta, i znam za svakakve slucajeve, depresiju kao takvu je jako tesko ustanoviti ljudima ovde, zbog onog citata, menscini da je Frojdov "Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes."

7. a najgore od svega što dozvolim da me takvi iz citata ubede da sam ja debil, lenština i slično i onda u to počnem i da verujem i da pucam po šavovima.

8. Probaj samo da budes sto produktivniji, i radi na tome da se iscupas kako znas i kako mozes. Isao sam i ja na psihoterapiju godinama i prolazio svakakva sranja, i bez neke namjere da te deprimiram, ali mi nije pomoglo. Tako da sam se poslije toga trudio sam. Forsirao sam sebe da svaki dan radim sto vise, na sto vise razlicitih polja, i pomoglo mi je dvostruko, s jedne strane sto ti se objektivno kvalitet zivota povecava, jer ostvarujes mnogo vise, s druge strane sto nemas toliko vremena da ostajes sam sa svojim mislima sto je u takvoj situaciji nesto najgore. Nisam ni sad nesto presrecan, ali je dosta bolje, zaradjujem vise, mogu vise stvari da kupim i obezbedim sebi, mogu cesce otici na odmor itd.

9. jutros konačno skupio muda da odem kod psihijatra na razgovor jer me muči brdo stvari. dijagnoza f32 i f317, dobio lekove, loše se osecam i dalje ali se iskreno nadam da ce vremenom sve ici na bolje. nemam baš kome da se obratim, pa ovde tražim neku trenutnu utehu da je sve to prolazno.

Тешко ми је за поверовати да си после једне сесије добио лекове, осим ако си експлицитно затражио рецепт преко нишана

10. Тешко ми је за поверовати да си после једне сесије добио лекове, осим ако си експлицитно затражио рецепт преко нишана

Oce to, ja sam ih jednom prilikom dobio nakon pola sata razgovora sa likom za kog sam prilicno siguran da me vecinu vremena nije ni slusao. A i jedan jaran moj ih dobio isto odmah tako, samo ih je on i poceo piti odmah, pa mu nisu lezali, pravili situaciju jos gorom itd. Dosta lako oni to prepisu, pogotovo god nas

11. Тешко ми је за поверовати да си после једне сесије добио лекове, осим ако си експлицитно затражио рецепт преко нишана

dobio na keca, a nisam očekivao uopšte da cu ih dobiti, kontao sam reci ce mi ma budala si, ajd dva tri šamara da isteramo lenjost i biceš kul

12. Probaj samo da budes sto produktivniji, i radi na tome da se iscupas kako znas i kako mozes.

ranije sam svaki dan vozio bajs 20-30km kako vreme dozvoljava, bavio se raznim stvarima, hvatao poslove sa strane, ono uzmem dnevnicu, dve, odem kupim nešto od odece ili sednem u restoran i pojedem nešto što nisam probao do sad, uglavnom počastim se nečim novim. u poslednjih godinu dana, ništa živo, gitara zahvatila prašinu, bajs stoji s probušenom gumom, mrzi me da zakrpim, sveopšta učmalost uglavnom.

13. све је у животу пролазно, мој друже

шта боље тражити за савет од томе јбг, иди у кафану и обезвијај се као човек десет пута у месецу и пиј тај золофт или шта су ти већ дали (јбг ја сам само за золофт чуо а капирам да је 97% шанси да су ти баш то и преписали) и искулирај, прође јбг, нарочито ако имаш 22-26 година, кога није пуцало тад тај је луд јбг

14. valproix 500mg
    elicea 5mg
    lexilium 1,5mg

15. мислим јбг ако ћеш да фијукнеш психички што си запао у депресију мало и што нема пара и што је све труло око тебе и ухватила те та учмалост сваки дан је исти ништа се не дешава распадаш се и сви ти иду на курац и навиру суицидне мисли и чему све ово и где си погрешио у животу и... тебра па јбг рачунај да је 76,7% твог узраста у сличној позицији. осталих 23,3% је или прејако усрало у животу или су дегенерици глупи као курац па не могу о томе ни да размишљају

16. dobio na keca, a nisam očekivao uopšte da cu ih dobiti, kontao sam reci ce mi ma budala si, ajd dva tri šamara da isteramo lenjost i biceš kul

Е па видиш ту је негде и моја поента. Наравно да се ствари не решавају из форхенда баш увек, али одговоран лекар је ту да провери и покуша штошта пре него што се прибегне медикацији.

Ако си у ситуацији и ако имаш воље потражи још једно мишљење чисто да будеш сигуран да просто ниси упућен на њему најлакше решење тек онако преко курца.

17. rekli su mi nedelju dana lekovi i onda idem na razgovore da vidimo gde je šta zapelo, a lekovi da povrate nivo natrijuma u mozgu fazon tako nešto i još neke hormone da srede da ne budem u daunu konstantno.

acokg, to je to, upravo to, znam ja da dosta toga krece i od mene i da je suštinski sve do mene, ali ajd malo da vidim šta ce biti s ovim sad

18. Цоа омашио си за 0,4 % иначе али прашта се

19. Ne volim da stajem ljudima na iskrenu muku ali(hehe znate kako uvek ima to ali pa se onda neko prokenja) stvarno si za par samara brate, depresija je kapiram izmisljena bolest i pickast izgovor za nemanje posla/devojke/para/prijatelja/hobija

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.