Podijeli sa Vukajlijašima

1. Mislim ono brate cirkaj malo, plati kurvu, zavrsi belo, slupaj auto...potrosices taman dovoljno para i vremena da te prodje to sranje jer ces da sazris malo pa ces poceti da krivis zene za sve

2. lexilium 1,5mg

Tebra baci lexilium, to ti je sedativ. Samo te uspava i budes jos bezvoljniji, u stvari je fensi naziv za bromazepam. Svi govnjivi korumpirani doktori ga prepisuju za sve zivo, od psihickih boljki do krvnog pritiska, jer jebeni Alkaloid Skoplje koji ga pravi daje do jaja procenat po kutiji lekaru koji ga prepise. Mojoj kevi prepisali kada je imala mozdani udar, zena je po ceo dan spavala i bila bezvoljna. Posle konsultacije sa caletom jednog ortaka koji je hirurg u penziji prestala da pije i odmah joj je bilo bolje. To baci u djubre odmah, najozbiljnije ti kazem.

Nabavi kera ako mozes, ako si u stanu neko manje siljeze, najbolje dodza, jebes ove rasne sto kostaju para. Imaces obavezu i drustvo svakog dana, razdrmace te.

3. Prvi savet ne slusaj nikog osim psihijatra i psihoterapeuta,jer su ljudi generalno debili ali vode da nubuju pogotovo oko stvari u koje se svi razumeju,a tu naravno spadaju sve psihijatrijske bolesti narucito depresija.
    elem cestitke na tom prvom koraku,koji je obicno i najtezi. Najgore sto mozes da uradis je da odjebes sve,prekines sa terapijom. Sa ovo dve dijagnoze tu ces najebati,to mogu skoro da garantujem.
    Al to si i sam skapirao. Adekvatna farmako i psihoterapija i bices bolji od 80 posto ljudi sa ovog mrtvog sajta.Sve najbolje prijatelju,sledi bolji period 0/

4. ps, imam posao, devojku, pare, prijatelje i hobi. posao je okej što se posla kao takvog tiče, pare su daleko od dobrih, al opet "imam svoj dinar" što bi se reklo pa mi je nedostatak istih tek povremeno problem, devojka je prva liga, prijatelji su takođe vrhunski, hobiji raznoliki, od bajsa, preko muzike, do čitanja i ovog kraft piva, tako da nemam ni jedan pičkast izgovor za to.

5. Ozbiljno ti kazem za lexilium...

6. Evo vidis,bata sale se odlicno razume u f37.1 dijagnozu,jer je imao dodir sa psihijatrijom,da ne kazem specijalista je. Ima provereno iskustvo zasto se lexilium ne daje u kombinaciji sa vpa.

7. fala bata sale na priči, al ipak se držim doktora jer je kao što mu ima kaže - doktor. :D
    hvala i ebi blek na podršci, znam da sve suštinski od mene polazi, zato se i ne dam, evo sad treba s curom da se uselim, ona planira neki salon da otvori, bavi se noktima (hehe), kozmetikom, masažama i tim stvarima, pa mi je i to okupacija oko pisanja biznis plana, ideja i svega, to me malo drži živim. otišao sam jer jednostavno ne želim da se uselim s nekim a da budem jebena glista i bezvoljan, nego da krenem nešto novo kao normalan lik

8. Depresija je gadna, ali meni najviše u tome pomogne društvo, ali odabrano, koji te s par reči podigne, ne ovo što kaže onaj degen pseto da se drogiraš i to nego da te ohrabre da kažu i meni se desi to guraj dalje, ajmo negde na klopu, sutra možemo na bazen. Konkretno me je dvaput jaka depresija hvatala jer sam prošle godine otišao iz Srbije i došao da radim u Nirnberg u klinici gde na početku kolege nisu bile nešto oduševljene što imam 60kila I 183 visine, tek 20 godina, a treba da radim na priznatom odeljenju, pa su me maltene šikanirali, onda sam se pitao Jbt čemu ovaj trud oko jezika, polaganja, a nisam se uklopio. Sad je to druga priča, dobra ishrana, vežbe, sad sam se vratio u život sa 81 kilom. Melanholija je sastavni deo života i kao što dobre stvari u životu prođu, proći će i loše. Uz tebe sam brate.

9. krojcler, zato i pišem ovde, dobra je ekipa, al smo svi svojim poslom zaokupljeni i onda bleja padne jednom-dvaput nedeljno a to je slabo dovoljno da mi samo od toga bude bolje.
    prvo što ću da uradim je da opravim točak na bajsu, pa da ovaj ostatak dana iskoristim malo da provozam koji krug da se fizički minimalno aktiviram za početak

10. Prvo što ćeš da uradiš je da se izloguješ s ovog sajta. Ovde svoje probleme ne treba pisati, osim kad ih izlečiš.
    Bukvalno na prste znam one koji bi ti pomogli rado, većina se smeje i pokušava da bude duhovita tipa "idi na ana.rs pa se jadaj"

11. Ako imas sve to i pare i picku i posao, onda umesto ovih droga lekova predji na vutru i ostale droge, to je uvek bolja opcija nego legalna farmacija

12. požalio sam se ovde, jer da kažem ćaletu, rekao bi što izmišljaš ne fali ti ništa, zato i dolazim ovde, a generalno slabo pišem po forumu, bio sam aktivan pre 5-6 godina, tako da me ne tangira ako mi neko ovde napiše bilo šta uvredljivo, ali mi svakako pomaže kad vidim da ima ljudi koji su tu da pruže podršku nekom liku koji se zove hladan krompir ili bilo kako i o kom ne znaju ništa više od toga

13. Evo mene iskreno zanima odakle muda ljudima tipa bata sale koji vrv nikad nisu prisli blizu medicini, da nagovaraju coveka koji je tek poceo terapiju,napisao dijagnoze da prekine sa lekom.
    Baci neku pricu na licnom primeru,sa patologijom koja nema veze sa ovim,ubaci malo mafije,korumpirane doktore i to je to,siguran je da treba da izbaci lek.
    jebote vrv jedino ovde znam nesto o psihijatriji pa ne bi smeo da savetujem nista osim da slusa lekara.

14. Tacno je ovaj sajt skup ozbiljnih,ali ozbiljnih morona.

15. Пријавићу те сад за увреду. Коме ти да је морон? како те није срамота, мени угледном и прије свега заслужном грађанину ?

16. Ja nemam blage veze sa psihologijom osim kad su zene i poker u pitanju ali “laka” zabava je uvek bila proveren recept da se misli skrenu sa nekog problema. A za problem smatram da je prolazan(sifre te dijagnoze isto nemam pojma) nego depra kao depra. Doduse mislim i da je izmisljeno to sranje i da je to sad u modi biti depresivan, 80 posto mladih se preselilo na net i prave mimove o svojoj depresiji. Ne mislim da se modiras ili kako se vec kaze jer si otisao kod doktora jbg generalno pricam ali kapiram da je prolazno stanje i da ce sve to biti ok kad prekinu da te muce stvari tipa sta sam uradio u zivotu koje su karakteristicne za te godine

17. mene već dobre dve godine tuče ta kriza, kako ću ovo, kako ono, šta ako itd itd, i onda vraćam neke stvari iz daleke prošlosti tj detinjstva i onda sve ode u kurac kad se namesti centrifuga u glavi. iskreno se nadam da će profesionalna pomoć imati efekta, da ću ja dati sve od sebe da ispoštujem ono što se pred mene ispostavi i da će sve biti kako treba na kraju. ovde pišem jer mi je izduvni ventil, a eto mogu neke dobre stvari da pokupim na kraju krajeva.
    edit: alkohol slabo konzumiram, sad uz lekove ne smem, drogama se ne bavim, tako da me to nikad nešto preterano nije interesovalo, kockao se nisam apsolutno nikad, tako da ono, pecanje može, ker možda može, ove jeftine a skupe alternative me ne zanimaju, tolko svesti imam :D

18. Kao prvo, reći ću samo dobro je što si otišao na razgovor, i ja sam prošle godine isto!

Kao drugo, ovo sa Psetom se slažem donekle. Zaista zbog toga što se danas od svega pravi šala-komika aka memeovi, danas je zaista pun kurac mladih koji po netu furaju te neke "ja sam depresivan/na i oću da umrem jebeno" zajebancije, i to toliko da ljudi sve manje i manje veruju osobama koje zaista imaju neke probleme....

Ali kao i većina stvari tako i ovo potiče od amerikanaca, amerikanaca koji su poznati po tome da tvrde da će do 2050. (ako se ne varam) svako dete na svetu biti autistično npr, jerbo oni recimo ne kapiraju razliku između autizma i jednostavno osobe koja je stidljivija i povučena.

19. U svakom slucaju je dobro da svako ko ima ili misli da ima neki problem psiholoske prirode dodje ovde jer onda vidi krajslera, bombasa i malog muju i skapira da je ok xd

Sad ozb, dobro je ovako izneti sve nepoznatima jer je na pogresne savete odgovorio da ima ok posao, kul devojku, planira zajednicki zivot...znaci da sam uvidja neke pozitivne strane sto je ono totalno suprotno depresiji. Tako da lagano lepi sve ce to biti ok

20. Hladan krompir aka skara, fine numere ambijenti, neka ti ovaj post izmami lepo raspolozenje jer neznanac pamti drugog neznanca tacnije skaru u svom zivotu, cesto mi padne na um kako je to sve snimano pomocu stapa i kanapa eto sve naj

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.