Podijeli sa Vukajlijašima

1. Bilo mi je lepo - priča dečak

2. Nataša je zrela žena, ima već dvoje dece i dva braka iza sebe.

NATAŠA (21)

3. po tim vukojebinama se u brak racuna kada dvoje odu na kafu.

4. cuj iskoristila ga jebem ti sunce

5. nije caletu frka sto mu je sin jebo vec se uplasio da mu ne dodje u kucu sa tom decom pa da mora da ih rani.

6. stari znao sve ali sad mora da glumi zbog zene

ovu vec vidim u nekoj zadruzi 3

7. nju,decu,malog sto je jebo,caleta,kevu i pola sela kako sa djoganijima kolju prase i prave ajvar.uz mala ulaganje za organizaciju rijalitija visetruka zarada.

8. Malom se u 14 dize i na krave a ne na picku od 21 godinu

9. Ретко која принћипеса са села не затрудни до 16те, кажу да се тамо затрудни после једне вожње колима око планине, ето савета за све нероткиње

10. Али мораш да жениш то после. Иначе пуцају.

11. Mada za razresenje ove MISTERIJE neophodno je videti kako izgledaju jbg, ako je ova gospodjoca-gospodja ko lemaja a mali neki ckiljavi onda ga je silovala a ako je mali u stvari zdrav seoski momak od dva metra, sto kila i sakama ko lopatama onda je mali raskivao iza kuce kad naleti

12. Preleteo sam samo pa mozda fejlujem temu ali kad vi vi znali koliko je tesko jebati u manjim sredinama i djevojku iz svog sela ne bi kenjali tako kakva crna voznja kolima.

13. Ајте молим вас, вози трактор од седме године, а да га нека сојка силује. Tата реаговао као Радашин. Bидиш ваљда да су се и крили, док их кева није провалила

14. Mada za razresenje ove MISTERIJE neophodno je videti kako izgledaju jbg, ako je ova gospodjoca-gospodja ko lemaja a mali neki ckiljavi onda ga je silovala a ako je mali u stvari zdrav seoski momak od dva metra, sto kila i sakama ko lopatama onda je mali raskivao iza kuce kad naleti

Ovo sam i ja prvo pomislio, bice da je drugi scenario ipak, sudeci po izjavi malog.

A i realno, vecina 14-ogodišnjaka bi dala vitalan organ da može da jebe neku od 21, pa makar i bila ružna

15. Бохор
    Preleteo sam samo pa mozda fejlujem temu ali kad vi vi znali koliko je tesko jebati u manjim sredinama i djevojku iz svog sela ne bi kenjali tako kakva crna voznja kolima.

Potpisujem, mada mislim da je vecina svjesna

16. kada osvojim svetsko u zenskoj odbojci onda mozemo reci hrcama da se napuse kurca sa njihovim srebrom sa svetskog u fudbalu.
    u svim vestima carice,kraljice,boginje...

17. ne znam zasto bi ruskinje vidjele u srpskim sredovjecnim muskarcima dobru priliku kru te jebo

18. Kazali su nam da će nas čekati gomila devojaka, ja mislio pedeset, sto, pa da se probere, kad tamo, jedva deset, naši kidišu, po petorica na jednu, ne možeš da dođeš na red. Ja se nadao nešto „oči u oči“ ali slabo, ne ispade ništa. Kažu u novembru da će one da dođu ovde, pa možda ću u Nišu imati više sreće”, zaključuje nesuđeni mladoženja.

Hahahahahahahahahahaha kako su mogli dovesti samo 10 devojaka sram ih bilo. Bez zajebancija, ovo ako nije satiričan tekst, onda je nešto najsmijesnije u proteklih 6 ipo godina.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.