Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
prosto receno sad imas volje i popravilo se raspolozenje..hoce to od lekova hehe.posao je spas ili da covek bude zaokupljen necim,ako se covek dosadjuje onda usmerava misli prema sebi, preispituje se, pa pocinje da se oseca beznadezno itd ima i onih koji su prirodno pozitivni, za njih negativne misli ne postoje,mogu da pricaju i da se keze ma sta da im se desi.samo nemoj da citas popularnu psihologiju i da trazis utehu u citatima
Mudro zbori labo od pamtiveka
sta da radis sa 10-20k evra, to bi ti otislo na drkanje, nista konkretno covek ne moze da uradi bez 150k
pa ja sam poznat po svojoj mudrosti, mene ljudi stalno pitaju-e sta bi ti radio da si na mom mestu,jel treba da uradim ovo ili ono itd uvek rado dam savet.
ja smem da se kladim da 96% likova na vukajliji kad bi im neko dao 500k evra u kesu da rade sta hoce, da bi najkasnije za 2 godine imali na racunu 0eura, a svi kao puni znanja o biznisu
Staro pravilo na balkanu: ma sve u nekretnine
najveca je glupost da ode na kocku a ovako covek da se drka sa tim parama 3-4 god pa posle da ne zali da umre
Ja sam napisao sest knjiga.
Можда крију идеје да се неко ко већ има пара и струке не обогати њиховим парчетом торте. Ономад је неки лихвар са Вукајлије сашио два милиона пришивача инспирисан идејом Расног. Отео му хлеб из усти. Научили и они понешта.
Bergas Vintertom - najteži je definitivno taj prvi odlazak, tad pojma nemaš šta da kažeš, ne znaš suštinski ni gde ideš, o svemu bi pričao, na sve bi se požalio, svestan si da sve od tebe potiče, ali opet javlja ti se taj neki infantilni osecaj kako ceš se požaliti na sve i svakog a ostati netaknut i zašticen.
ja sam počeo sa pričom da me taj period tuče dobre dve godine, da mi ta neraspoloženost ili kako god je vec nazlavi ima veliki uticaj na ostale aspekte života i da ne mogu normalno i prosečno da funkcionišem dalje, i onda te doktor usmerava i navodi na određene teme, ti daješ odgvore, mišljenja, dobiješ posle pun kurac nekih upitnika i testova, neki su smisleni, neki malo manje, i onda na konto svega toga doktor donese zaključak i misli da je u pitanju nešto od dve ili tri približno slične dijagnoze, dobiješ male doze lekova jer opet smatra da je poremecaj na hemijskom nivou, znači koliko shvatam lek treba da ti ispravi nivoe serotonina, natrijuma i još nekih supstanci u mozgu i telu, i onda posle kako ideš na preglede, tako se koriguje terapija, sve više razgovaraš i dolazi se do tačne dijanoze i tako do izlečenja ako ne odustaješ.
Staro pravilo na balkanu: ma sve u nekretnine
s obzirom na ratove kod nas kucu ti mogu zapaliti i ode sve haha
Drži se doktora krompiru, vidiš da pomaže. Samo napred!
Bohor i Dejan Stevanovic-Dekac (pogledati na fb) dva brata rodjena.
Није се родио под срећном звездом.
Jućub ne radi! Ne znam kako je u Srbiji, ali u pola sveta ne radi. Sve više zemalja. Da li je hak u pitanju, ili neka greška... još ništa na vestima o tome.
Vratio se... hmmm, da menjam šifru, hmmm...
youtube aplikacija ili na racunaru?
Jućub ne radi! Ne znam kako je u Srbiji, ali u pola sveta ne radi. Sve više zemalja. Da li je hak u pitanju, ili neka greška... još ništa na vestima o tome.
Jutros na jucubu slusao Panteru i Sabaton da me probude, evo i sad proverio, radi bez problema.
E jebem ti Jevropu, ni jucub im ne radi, a Srbin misem - klik!
Uvijek su bili iza nas...
https://www.blic.rs/vesti/hronika/natasa-21-kaze-da-nije-silovala-komsiju-14-zaveo-me-je-pa-sam-poklekla-i-dala-mu/6h6843k