Podijeli sa Vukajlijašima

1. На овој слици изгледа као да има тешки проблем са видом.
    http://www.novosti.rs/upload/images/2018b//11/07n/sp-ronaldinjo-np.jpg

2. Ima problem sa spidom

3. samo da nije sa sidom

4. pani dobar avatar hahahah

5. ronaldinjo ko da je na kreku.

6. Nazalost ovo nije samo neko da tjera uz kurac, zvanicno postoje i bore se za prava ti ljudi koji oce da budu drugih godina nego sto stvarno jesu, bio je onaj neki u Skandinaviji, magarac od 50 i kusur godina zivi kao djevojcica od 8 jer se on tako osjeca i trebaju ostali da ga tretiraju kao djevojcicu.

Povrh toga imas i agefluid osobe, sto u prevodu znaci nemas fiksan broj godina, nego kako ti se digne kurac tako se izjasnis, pa mozes npr sad da imas 30, za sat vremena 80 a za 2 sata 11. I svi treba da te postuju jer je to kao tvoj identitet.

Sve to treba pobiti.

(mada kontam da se ovaj konkretno zajebava)

7. Kurca mog si ti razumio hahah

8. Greškom sam postavio ovaj video jbg

9. Al nek stoji kad je tu

10. Zelite li da vidite kako mi maestro place po pvt-u pre par godina da ga ne prozivamo?

11. jel ima neko ovde da mu maestro nije plako u pvt?

12. nije meni ali maestro moj pvt ti je uvek otvoren

13. Meni niko nikad nije plak'o u pvt i nikada nisam dobio slike sisa nasih vukajlijasica u pvt. Diskriminacija na delu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.