Podijeli sa Vukajlijašima

1. E Amerikanac ima da u militaristicko-fasistickom maniru kaze svakom vojniku na ulici "tenkju for jor servis", pandura da oslovljava sa "sir", da razapne zastavu na tremu

i da vice "dis iz murika fak jea" pred televizorom.

Ne znam da li si naveo ovo kao pozitivne stavke,zato sto je transfer blama,rednecko ponasanje do koske.Tacno zamisljam velikog redneka sa bas tvrdim akcentom cija iritantnost se tesko izbija iz glave.

2. Nisu takvi ljudi zasluzni za ,,uspeh,, SAD.Bez Nju Jorka,Kalifornije i jos nekih drzava SAD bi bila divlji zapad kao u 19. veku.

3. A Srbija bez Beograda bi bila isto
    Dosta nam Čačak šta

4. Čačani najgori ljudi sig

5. Opet se ne razume sta sam hteo da recem, jelde? Govorim ti da bi takav Amerikanac glavu dao za Ameriku i postuje svoje, koliko god debilno bilo, ali postuje. Nasi seru po svemu sto je nase, a glume neke patriote.

Nisu Turci sjebali srpsko carstvo, vec Srbi.

6. biti srbenda je isplativ biznis.neka vrsta profi srba.

7. Nisu Turci sjebali srpsko carstvo, vec Srbi.

немој ми те приче брате. молим те. то је таква историјска заблуда да је морамо закопати.

8. Drzava mora postovati tebe da bi ti nju postovao.

9. Obrnuto. Ti kreiras drzavu, ne ona tebe. Drzava je ogledalo naroda barem u demokratskom drustvu.

10. Šta je ovo Ronaldinho vam dosao u BG hahah jucer citam bankrotirao 6 miliona dužan, a na računu marke sa kurca nema hahaha ulazi u parove Ronaldinho zivota mi

11. ма најбоље да је роналдињо банкротиро тип има нет ворт сиг 50милки од јебених спонзора

12. Evo kazu hoce da radi reklamu za Mozzart hahaha a sjecam se kad je za Pepsi radio reklame, e moj ronaldincicu gudra je skup sport, jebacine na jahtama ti dohakale

13. а најбоље да ће роналдињо да уради рекламу за моццарт, ако то уради баш би волио да викиликс објави документ о плаћању Роналдиња.

14. Druze, ne znam koliko si upoznat ali ti Brazilci su maheri za bankrotirati. Brazilcu ne bih dao nacrtanu ovcu da čuva, glupo ko kurac, gladno para, troši nemilice. Šta će došlo iz karton citya u Riu, jeo zanoktice do jucer sad kao kokain kurve jahte, jebe se velikim kompanijama da izdrzavaju zubatog. Ovaj ugovor sa Mozzartom pokazuje na kako niske grane je pao. Nek svrati kod nas u Čitluk, može mu i Premier sredit da se pojavi njegova glava u bubnju lucky sixa

15. хаха јео заноктице, а јебига ХД

16. па кад крене да једе три пута дневно...а да и плавуше :Д

17. Jedva cekam da Ronaldinjo gostuje kod Marica.

18. Ronaldinjo, kako ste upoznali Arkana?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.