Podijeli sa Vukajlijašima

1. Obrisani su posteri ali sigurno ima negde u ,,komentari drugih,,.

2. Sto je takodje obrisano :(

3. Javio je bio to, ima kod njega u komentarima

4. хахах запата, па не крстиш дете сваки дан јебему, ваља прославити

5. Pa čekaj jel krstenje ekvivalentno sunetu, ne kapiram može li pojašnjenje ja sam mislio da je sunet samo kožica skidanje

6. па скину му кожицу, онда на јањетину, а кад поп попрска водицом иде и прасетина, ал то после поноћи, кад оду гости

7. Srbin1- gde ima.najbolje lignje da se jedu u gradu?
    Srbin 2- nedeljom iza dzamije

Ahahahahah

8. vidim da i ođe ima uzdrmanih

9. Јеботе појединци као да су из Аушвица утекли. Веганизам = метамфетамин.
    https://youtu.be/EFF30jfTubU

10. Nikad vegan ne moze biti zdrav ko mesojed. Npr zeljezo i bjelancevine iz mesa su najpogodnije za covjeka i skoro nenadoknadive konzumiranjem voca i povrca.

11. Па наравно, по природи људи су месоједи. Не постоји ниједна биљка која је есенцијална за функционисање нашег организма. Осим тога, у биљкама се не може наћи преко 15 нутријената и због тога вегани овако пропадају. Јеботе, кад погледам оне њихове кринџи видее, по десет таблета дневно гутају да не би психички цикнули.

12. Znas sta Mesjo, ono sto ti brate nadjes na internetu... Alal ti vera, kako, ali kako si naso onog debilcinu?

13. Mesa je gospodar toga. Ne istrazuj, samo otvaraj linkove i uzivaj..

14. Šalju mi Nikšićani u inboks :)

15. Ja neznam koju svrhu vidim u tome da npr. odbijam da slusam narodnjake osim samo toga sto se time mogu vise napatim i namucim u zivotu, i nerviraju me ovi sa navodno cvrstim stavovima.

16. Meni kad vidim ovo pada na pamet oscilacija ovog stuba

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.