Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pa kao jednom u 6 meseci se penje da zameni sijalicu i dobija 20k dolara

2. Opet za 6 meseci to bi bile ekstra pare za nase uslove.

3. E kuj sad kurac ja lupam, zamisli 20000 dolara za 6 meseci pa svaki vikend moze pijes ohohoo za tej pare.

4. <Ha ha pa da
    mrš bre

5. Moj novi komšija, Kinez.
    Da je naš neko, cenim da ništa ne bi bilo bez barem 25.
    Zaključavamo žene i ćerke po ulici :-DDDDD

http://i64.tinypic.com/zk4rw6.jpg

Car.

6. Нисан, има онај виц са Далмошима.

- Чујен, купија си ауто?
    - Нисан.
    - Не зајебај, јеси купија или ниси?!

То за мене није ауто. Киа, Сузуки, Тојота, азијати генерално.. то купују програмери.. али шта би Новозеланђанин могао знати о укусу када облачи жуте бермуде и карирану плаву кошуљу.

Иначе одакле Кинезу 18 цм у гаћама, па толико ни пет Кинеза скупа немају? Надоградио киту силиконима, или? Ех, шта се све може кад имаш новце..

7. Хах јеботе, растурио би вас од подјебавања било који авериџ Срб тамо, као да одеш у основну школу

8. @Mačak u čizmama - totalno, jedva stigoh do vrata od smija :)

9. Па гледај, ако те импресионира скеч 18 сантима али ожењен сам сестро брт поууу онда стварно мислим да немаш право апсолутно било каквог критичког односа према нечијем смислу за хумор:)

10. Mačak, pa to, to je najsmešnije, nemam pravo kao što kažeš kritičnog odnosa prema nečijem smislu za humor, ali je i dalje smešno, daj jebote, 18 santima, gde ga ubode, ekskjuz d pan :-D

11. Inače, Skajlajn R32 sasvim solidan Nisan.
    GT-R32, kao deca vozili smo.

12. Ох мејт, чраст ми, дис из хилариоуз! Пул мај фингер!

Публика патос, Јова Радовановић под сто, ја под кола а посланик Маора у новозеландској скупштини извршава самоубиство ножем у стомак

13. Šta da ti kažem kad si Balkanikus Primitivus Vulgaris, tako mi i treba kad sam južnopacifičko nad-biće, a i dalje bacam bisere pred tebe.

14. Reci cu nesto sto ce neke mozda sokirati.
    Moj dupli nalog je neko-houltu9l.

15. opet je počeo čevu? smirio se bio neko vrijeme ali jbg kad tad izbije to opet.

16. Че-Ву, како мислиш да те поштујем, кад су твоји преци починили геноцид, и твоја земља и њена историја су геноцидни.. Твој деда је убијао Маоре и отимао им земљу, све у тој похлепи за доларом. Не постојите као нација, заправо. Где су ваши писци, песници, краљеви, кнежеви, вождови, где је ваше Косово, где је ваш Газиместан? Где су вам Обилић и Лазар? Где је ваш Острог, где је ваш Хиландар?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.