U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ko je rekao da očekujem da me poštuješ? Ja bih se stideo da me neko toliko plitak poštuje. I šta si se nakačio na mene, to što sam te jednom udostojio odgovora ne znači da sam voljan da odgovaram na svaki idiotizam sa nečijeg lažnog profila. Vrati se na svoj nivo, trolčino.
Evo secem kurac ako nisu istog levela inteligencije oni koji slepo veruju da sistem bas nikada ne moze ne biti u pravu i da bas nikada nije losenameran iste inteligencije kao oni sto veruju u ravnu zemlju.
Kako ste glupi svi vi koji zivite u inostranstvu. Evo i Njemci ce sad poceti masovno bjezati u Srbiju, a vi se niste uspjeli snaci, picke.
au jbt grasci hladnog znoja su me oblili ako je stvarno ovo rekao
Ti si panonski govnar.
Ko?
Izgleda da je fejk njuz ipak
Aууу.. па ја мислим да ово није попушила ни она марва што је од иностранства видела само Грчку.. прво ову плату има само најнижи слој тамо, то су бугари, румуни и балканци који раде тамо најбедније плаћене послове по маркетима и слично.. Немац се не хвата ни да почеше јаја без 2 сома нето.. Стан у Немачкој у било ком граду може да се нађе за 500 евра, додај рачуне 150 евра, и за храну да потроши и 200 евра, а са тим парама значи да наслаже у фриз од димљене шунке до горгонзоле и Нутеле.. маркица за градски 50 евра, опет му остаје 500 евра чисто и са том најбеднијом могућом платом, што су две праве просечне плате у Србији, а не ове режиране режимске.. јеботе председник државе нам је већи малоумни дегенерик и од чика Буље, хоће ли неко стати на пут овом кретену и његовим подгузним мувама
Шта год мислио о Вучићу, ја не налазим извор за овај бисер, само текст на порталима који су против њега, без датума, места и контекста кад је то изговорио. Личи ми на пропаганду пуштену да се шири по интернету. Колико мораш да потцењујеш своје поданике да би овако нешто рекао, немогуће је, чак и за Вучића. Пропаганда, сигурно.
Moguce ipak da jeste fejk, sad sam malo proguglao, sto Valdemar rece samo na nekoliko portala ima. Pristiglo mi jutros u inboks sa nekoliko tvitova na racun toga, pa nisam ni radio detaljan research, samo sam mislio da vrijedi podijeliti
kapiram da se neko zajebavao.ne zato sto on to ne bi rekao,nego je za njega dojcland uber ales,pa ne bi kakio po njima.sa njima se uvek poredimo kada zaradimo dinar vise nego uobicajno.jos malo pa ko nemci itd.
a i ovo je vise govor sns funkcionera u svilajncu koji objasnjava ljudima zasto je ok raditi za 200 evra u turskoj izrabljivackoj sivacnici carsafa.za ovako jadne izjave su zaduzeni ti neki levaci,pa ako se raja primi,onda vodja preuzima i sere poboljsanu verziju.
vecno ce vladati.
Ovo je neka propaganda sigurno. Nego, da ne linkujem, Šabić podneo krivičnu prijavu protiv slanja onih pisama Vučića penzionerima. Imao sam u ruci kovertu, poslata su od strane Srpske napredne stranke. Odakle SNS-u podaci iz PIO fonda?
hahaha tilmov ego ne moze da oprosti sto sam rekao da ima 700e platu
Čuj odakle mu podaci Valde nemoj biti dete jbg
Meni stigao taj letak isto, držim ga na vitrini.
Valjda mora da ima podatke o penzionerima, kako bi im inače povećavao penzije, ako ne zna kome sve treba da poveća?
Lele lele utepaše cigani ljybišu samardžića na prvom
Pa znamo odakle mu podaci, ali jebi ga, ne bi smelo tako. Ono kad ne moraš da kršiš zakon, ali ga kršiš da sve pršti, i baš te baš boli kurac, jer ti niko ništa ne može. Loše. Ne samo za nas, već i za njih, jer ako ljudi skapiraju, mada je to sad SF, da zakon mora da se poštuje, biće tu problema za njih. A što više krše zakon, to će neradije da se sklone sa vlasti, da ih ne bi zakon gonio. I eto, takvi potezi znače: jebe mi se za vaš zakon, nisam njemu podložan, i zakonom me ne možete ograničavati... A koga ne možeš da skidaš sa vlasti po zakonu, zna se kako ga skidaš, i to ovoj zemlji nije potrebno nikako.
Mogu ti nvesti 39 večih kršenja zakona od imanja podataka jbg
Čemer je ovo
U pravu si, ali ovo je stiglo baš na svaku adresu. Pa jebem mu majku, kako ljudi ne kapiraju. Ja sad tupim o tome tašti, kojoj je to pismo i stiglo, a koja i nije neki Vučićev obožavalac (da joj verujem na reč hm), a ona kaže, kao, eh, moj ti, pa znaš ti šta se sve dešava, i šta se za vreme Tita dešavalo, što se sad uzbuđuješ oko toga, tako je bilo, i tako će i biti. Takva logika nas jebe.
Vlademare brate, sve si u pravu, ali kad mogu nekaznjeno da ruse nocu sa fantomkama u centru grada i pritom ubiju coveka, sto ne bi mogli i podatke pio fonda da zloupotrebe?