Prijava

Ja nemam pojma nisam ni procitao ali mi je drago da se zatrpa ona rasprava.

A ti hoces da je opet probudis vidim ja haha joj namazanka

Opusteno, vukajlija. Malo se čačnemo, ali došao si sa ciljem da nam kažeš da smo nejebicari, priznaj

Ja necu vise,ni ovom ps necu da odgovaram,sada sam procitao sta je Bergam napisao i hocu nesto reci da zakopam onu raspravu i promenim temu,ali ne znam sta da kazem :)

A neeeeee aj bar meni odgovori pls pls

Endorfin? Sreća? Slušaj maćore, digneš guzicu svaki dan u nedelju potrčiš malo, digneš nešto teško, digneš samog sebe na kraju krajeva u skleku ili zgibu, onda se istuširaš, jedeš fino i izađeš na sunce malo razmisliš kako ti je dobro sve što ti je bog dao. Daš sitno cigančadima iz ulice umjesto za cigare i buca endrofin samo tako, SREĆNO ŠAMPIONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Verovao ili ne pijacna mafija ti je trenutno najjaca gradska mafija

Ko god ne placa porez, iza rešetaka. Ulicni prodavaci, beskucnici, prosjaci sve goni u kurac

Banujte Plidua za njegovo dobro dok ga ne prodju ovi napadi.

Nisu to napadi brate, to je selekcija. Ko uspije u 21 stoljecu da zavrsi bez igdje icega na ulici, cima za evro-dva, taj ne zasluzuje da se krece medju nama. Takvi bi u 16 stoljecu, umirali za 2 dana. Nikad nisam dao novac prosjaku, niti cu ikada.

Kad vidim one mlade prosjake, mrs mamu ti jebem, da mu ponudis da ti opere auto rekao bih ne mogu.

Znam slučaj, lik nema hljeba da jede, bukvalno puši opuške sa ulice, i sretne jarana koji je nekad išao u školu sa njim (ni taj drugi nije spašen, ali nije ni ko ovaj, neka averidž balkanska plata) i ponudi mu taj jaran kao ”aj mi dođeš sutra u 7 ujutru, preneseš neki materijal, to ti je 2 sata posla i dobiješ 2000 din za to?" a ovaj mu odgovorio ”uf, rano mi je u 7, ne mogu”

Pa meni propalica iz kraja prica pazi ovo;
" ma brate ne mogu ja da radim u autopraonici, hladna ona voda zimi, dobicu reumu u starosti" a da se isto tako mrznes u decembru i cimas za pivo i pare za tiket od cijelog kraja, to ti bas obecava bezbolnu starost

а нису сви просјаци такви, ја по граду виђам углавном старије и губаве, какве год да видим, уделим милостињу..

Ja im dajem kad pitaju,nisam malo govance ko ovaj Pliduu.

A u demokratiji, on i ja smo isti. Iako cu ja sutra vjerovatno pokrenuti biznis i zaposljavati ljude a on ce zajedno sa svojim potomcima da krade od mojih zaposlenih i maltretira nase potomstvo. Nismo isti, i nikad necemo biti. Sa pravom sebe stavljam iznad olosa sa ceste.

Па питају самом појавом, не мора баш да ти изусти, ДАЈ ДИНАР пошто баш дуго нисам чуо просјака да изусти за паре, појава је мени довољна.