Podijeli sa Vukajlijašima

1. Skinula tag karleusa jebla mamu

2. hah 800 pregleda za 10 min, kazem ti na ju tjubu 150k za 2 dana, do sredine jula najpoznatiji srpski jutjuber

3. ал поздрави нас немој бити себичан

4. cekamo premijeru, deder, uozbilji se

5. Jel ovo maestro? Pa ima potencijala za jutjub što da ne. Mogu da ga zamislim

6. Da to sam ja sa par promena

7. Obrnuli smo soma ko iz picke

8. Zapata, evo ti odgovor za ovo sto balije podrzavaju vranjesa u ovoj situaciji. Jelena je prevrtanerka slatkorjeciva, konta pokupit simpatije na prici protiv Cece (koju mrzimo logicno) i to, da vam pravo kazem, prodje kod nekoga. Druga stvar, jelena sere o bosancima vise nego maestro i ti zajedno u svakoj prilici, stidi se porijekla bosanskog ("ja sam rodjena u beogradu") i kurva je. A vranjes je dao dosta za repku BiH kako god, mrzimo mi i njega i persona non grata je ali u ovoj situaciji je bas prelud ispao jebo majku

9. Cekamo epilog ovog sukoba JK-Vranjes

10. A jel prati neko Duska, jel se oglasava taj

11. duško pika menadžericu vrv, upoređuje svoje ocene s vranješovim lol

12. Kad sam ja prozivao Balije o čemu ti.

13. Манијак
    duško pika menadžericu vrv, upoređuje svoje ocene s vranješovim lol

hahaha

14. Snimaj na yt nemoj početi nikako kako ti je Pez rekao hahah i okači link

15. hvala na podrsci drugari haha

16. Ahhahah reci gleda Vranješa kako su ga na igrici napravili

17. nemoj da nas razocaras, vidis koliko smo se ulozili u tebe

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.