Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Idemo Maestrooo
https://www.instagram.com/p/BsqkPKCgV1N/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1kpwnoqrldm2s
Drugi deo
Врањеш агрешн 19, ЈК ДИВА лајкс дис јел
mislim da neces snimiti klip.
napustam grupu
Da dodje samo papet iz mozzarta da me izreklamira malo
A instagram ima neki algoritam ne da mi da oznacim duska i ognjena na ovaj drugi klip zato sto nema lica na njemu
pa brt snimi klip, nek je spreman, lako je serovati
mislim da blefiras, izdao si fanove
hahaha jak je šabac u tebi maestro
moja podrška za dalji rad, odlični tizeri, imaš sve što je potrebno za uspešnu yt zvezdu, iskoristi ovaj početni impuls, nekih par hiljada pregleda što imaš odmah u startu i ovu priču sa jk koja je aktuelna sad
Maca Diskrecija mi pregledala stori
Hahaha daj skrinsot
https://i.imgur.com/aGzXFfs_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium
Aferim
Hahaha zasto bi maca gledala story jednom maestru? o.O
Maestro popularan decko irl
Ajde priznaj sad maestro da ti se jebe ocel gledat ovih 30 ljudi sa vuke tvoje klipove kad imas fanova bruku sa strane
Pa vrv ide i gleda da l neko ne kači Vranješovog kurca po instagramu
Maestro jebo Soraju sig al nece da se hvali ko vranjes
Sto kaze onaj poster sa demotivacija.ba
Menjamo olovke ali nikad drugove svoje
mislim da maestro nije spreman za jućub karijeru, slavu, keš i kurve i šta sve to sa sobom povlači, zato okleva da snimi klip. a možda bi moglo biti zanimljivo da napravimo neki projekat "maestro", da mu pišemo scenarije, ili bolje reći govore, tačnije pezos i recimo zapata i onda to maestro kaže u kameru i okači klip. ova situacija nije loša da se uskoči. onda šerujemo svuda ko ima neke posećene stranice... a možemo otvoriti i temu ovde nešto tipa "maestro radionica" hehe i davati mu tamo predloge za sl klip
izdao je nas, porodicu svoju. nece da se uozbilji, da iskoristi momenat