Podijeli sa Vukajlijašima

1. https://i.gyazo.com/7fa19322f8573d0ced4ba0d02f5523c4.png
    ko hoce da se kladi sa mnom da se nije poslednji put oglasila
    imas jedan ruzan oziljak izmedju nogu koji mnogi nazivaju pickom
    i gde je sad taj cuveni mladez?

2. Mene blokirala na tviteru pa nmg da vidim

3. Pa nije ožiljak od carskog reza odmah iznad pičke na pubičnoj kosti već na abdomenu jebem joj kolač a jedina slika deje gola je sa pičkom u gro planu, jel ikada vidjela ona ožiljak od carskog gdje joj stoji?

4. Pa jesam ja lud ili ni jedna procurela slika ne prikazuje stomak?

5. Estradna umetnica Jelena Karleusa

6. Ovo je bio jedan od najzabavnijih skandala koji sam pratio. Do tvita ovog gde preklinje Vučića. Tad mi je postalo tužno i pomalo morbidno. Navijam samo maestro da kickstartuje svoju jutjub karijeru od ovoga i to je to

7. ne vidim carski ič, a viđam ga stalno u poslednje vreme heh

edit: za bolje trenutno ne mogu

8. kako 3 carska reza a dvoje dece ima

9. Mene nekako ispunjava ovo. Nisam glava što se raduje tuđoj nesreći, nije taj gas nego me loži ova euforija
    A i ko je jebe nije socijalni slučaj ima tipa 50 miliona evra pa nek plače u Ferariju lakše je

10. buraz ovo vise nije normalno kakve su ovo lazi prica joj je suplja kao sito mislim da nema potrebe da vise dokazujemo ista mozemo eventualno kaciti slike njenog koprcanja i smejati se

11. Jedan je od tumora druže

12. Ovo ce trajati danima,nova tema u prvi post sve slike u drugi sve prepiske

13. Aj ima dokonih,tesko je pratiti odem na 2h opet se nesto desi

14. dobro posto se carskim rezom vadi tumor
    tumor=dete

15. Sto nije Rijana kukala Trampu joj predsednice pomagaj, svi vide moju golu picku. Nego kao gospodin, progutala sve i jebiga. Nije kukala, nemoj sazali mi se na decu.

16. samo da ne završe ko fića i nikad ne prežaljena ksendža, ona je ipak umobolna

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.