Podijeli sa Vukajlijašima

1. Da zlo bude veće Vućko će da se oglasi da joj stane u zaštitu da pokupi poene aha vidite ona mene ne voli a ja je uzeo u zaštitu živi bili pa videli

2. hahah to boh ocekujem tako nesto od lesinara kao sto je on

a sto se tice krmeljuse previse je ona egocentricna da naudi sebi

3. odbranio neku barbaru tamo, što ne bi i divu

4. Hahah i posle mi neko kaže mogo si u nemacku da budes anesteziolog za 7k evra mesecno a ne ovde cigani da te kasljaju. Da bajo, igrica mi je cheap, grafika je losa, ali je gejmplej neprevazidjen. Ovo nema na zapadu

5. I mene veseli ovo boh. Al najvise iz razloga sto se celog zivota svadja sa nekim, al nadmeno i uvek joj neko cuva ledja u emisijama itd a sada kad je saterana u cosak tacno vidis kako se neargumentovano koprca i svaka rec je sve dublje tera u ambis

6. + sto se ne sme zaboraviti da je podrzavala kampanju koja je dovela do epidemije i eventualne smrti velikog broja dece

7. Papi previše je ona bezobrazna i fino joj radi mozak da joj treba zaštita ovo joj se desilo tipa što se nije libila da uradi bilo šta
    Al ti ćeš Cecu da mi pljuješ majmunko za nju se nije pisalo dečka da ima posle Arkana tipa a vidi tebe ha ha

8. Pez šta je ova rekla Tošiću kad je išla sa ovim malim na odmor? Ovo kad se slikali u kamenju ovom

9. ceca ima andergraund paravojsku, ne sme joj niko ništa

10. Требала је слика Карлеушине пичке да нас уједини изгледа. Сад сви причамо ко браћа

11. Pa vidi ovde kako je nadmena i kako prebedno napada lika
    https://youtu.be/CzXRI4EH-0Q

12. Ceca se nije jebala od 2000 potpisujem, njena pička vlaži nagore.

13. Ma arogantna je i bezobrazna ceo život na tome je izgradila karijeru

14. brate kako lukavo pokusava da izbegne da komentarise snimak nje i vranjesa u grckoj....sta kao misli da niko nije video taj snimak...ne znam boh bas me zanima sta je skupusala onoj gluperdi i kako se oprala od toga...

al dokaz kolko se osilila i kolko je bolela picka je taj snimak jbt, snimas se sa likom najopustenije kako se setate po grckoj, eto kolko se plasila duska rogonje....i jos jednom to ide u prilog mojoj tvrdnji da zene mnogo perfidnije varaju nego muskarci i mnogo se manje boje da varaju nego pravi muskarci

15. Mene nekako ispunjava ovo. Nisam glava što se raduje tuđoj nesreći, nije taj gas nego me loži ova euforija
    A i ko je jebe nije socijalni slučaj ima tipa 50 miliona evra pa nek plače u Ferariju lakše je

16. a i deca su joj obe bas ruzne

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.