Podijeli sa Vukajlijašima

1. daj ne jebite gde je snimak???

2. A niko ne komentarise sto je ruzna ko pas ovde na ovoj glavnoj slici sa zutim noktima.

Bolje da mu nije slala sliku, al ne zbog skandala

3. Ne seri ljupka, ljupko te molim

4. zasto nmg da otvorim ovaj link pokazuje mi neko sekjuriti sranje daj resite mi to jebeno????

5. Ljupka da puši kurac

6. meni vise izgleda fotosop ova slika sa cizmama nego ova slika sa njenom bundevarom

7. kako je bilo sta od ovoga brukanje profesije gde ganjas loptu nogom i sutiras

8. љупка може да га избала

9. "поштене фудбалере"

10. Јебо те дан јел има неко да се презива Стевић а да није дегенко

11. Postene i cestite fudbalere.

12. Grok`Grok

Јебо те дан јел има неко да се презива Стевић а да није дегенко

Hahaha

Gde je i sta radi izvesni Jovan Smetalo?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.