U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
marihuana
ajde sta ste lozite lik je uterao kurac degenima iz dnevnjaka zaboravljate na to i zvao jos nesto ne mogu da se setim bas bio sam klinac tad HHAHA
mislim malo ste nerealni da sad branite ovde maestroa degenka kao da ce snimiti ikad klip onakav bogaljast i ustogljen
"Karleuša kuca: Poštovani @putin ja vas molim, i ja sam majka dvoje dece. Spasite me. Nisam ja na slikama. Ono nije moja pička urbanistička. Spasibo"
Jebac je udario na tvrdo pa polomio zube. Inace gde je ps? Nedostaje ovom sajtu
Da se ne zaboravi, Rađ volimo te vrati se
https://www.youtube.com/watch?v=N2TjQCKfeyY
https://www.youtube.com/watch?v=BUWRC2weB1g
Ja ovaj sajt pamtim po tome sto se svako vredjanje sankcionisalo, ali sada eto svako svakog moze da vredja na cetu i na forumu, a da za to iste sekunde ne odgovara.
Pre 7 godina kada sam se registrovala, nisi smeo da pisnes na cetu neku uvredu, automatski bi bio banovan bez upozorenja.
Ovo sad na sta lici sajt je katastrofa!
Toliko odvratnosti i vulgarnosti na jednom mestu, mnoge stvari bi ladno mogle da epilog dobiju i na sudu.
Ja na ovom sajtu vise ne vidim nikakvu satisfakciju. Sve sam sljam, olos i mulj!
Vukajlija vise nije recnik slenga, nego enciklopedija vulgarnosti i ogavnosti.
Jebite se svi! I ti se Kajzene jebi, sta si dozvolio!
Prođe od tada 3 godine, i ona se ne vrati..
treba reci da mi je Guitar Cover - Nici tu nici eu u bukmarkovima u folderu muzika jos odavno
хаха магарци шта шиштите
запата од интернет каријере имаш бројање столица у нишу, док сам ја запишавао ћића јако дотле да је у безнађу морао да ме оптужује како исмевам мртву децу, он пиша по теби
не знам који вам курац одједном би, чуј ја се мангупирам што сам питао ко је неки дегенерик регистрован пре четри дана... хаха па не висим више овде по цео дан ко у нека тежа времена да би знао сваког кретена, морам да мењам пелене кинезима (заправо се само појавим на одређеним локацијама и сат времена бивствујем ту, за то ми у просеку дају 40 евра)
lepota se svuda plaća jebiga
Al si opisao Mare jbt, ko da te vodaju ko mečku i prikazuju.
бар не лажем о томе колико сам плаћен
и не прелазим дневно двеста километара дневно по граду да доставим канцерогену отровчину и остале цркотине из аргентине
чији је ту посао поштенији?
Haha brate Zapata te drka, ne Tilmo što njega napušavaš
Ovog stvarno zanima šta radiš pitao je skoro na temi nekoj
не осећам баш неку добронамијерност у овом посту што је написао
White monkey hahahaha
назови како хоћеш, мени до јаја
Ne drkam ja nikoga samo ne volim kad se neko kurci
чиме сам се ја курчио