Podijeli sa Vukajlijašima

1. Hahaha neces me isprovocirati na srebrenicu gluperdo mala. Bas ce neki bata sale iz nizeg staleza doci do podataka nekih. Kaze "pa vi recite da je propaganda" i to potkrijepi propagandnim tekstom. Rusija je kriva za migrantsku krizu, ubijaju neduzne ljude po Bliskom istoku godinama unazad. Amerika je jedini garant mira u svijetu, a to sto si se ti priklonio Rusiji zato sto predstavlja pravoslavlje je drugi par opanaka. Ovako ne razmisljamo samo mi nego i Hrvati i cijela Evropa i ne tripuj neki film u kojem je vecina na strani zla a samo ste vi, toboze, na ispravnom putu i svi hoce da uniste nebeski narod.

2. Bata Sale prevelik ti je propuh u dzepovima da razgovaras sa mnom. Soros ce da me unisti kme kme ubice nas virusom koji je spravio u laboratoriji na BNL-u kme kme

3. Soros je napravio HAARP i pokusava da nas unisti vremenskim nepogodama, vulkanska erupcija ce da pohrli sa Avale i unisti nas. Jel vidis kako smijesno zvuci sve ovo kad imas vise od 4 razreda osnovne?

4. ма пушти овог плиду тролује мејмун очито, треба га вратити на онајј оригинал који му је клиначки, бар је клиначки, не лоше тролерски.

5. Nije nikakav trol pogledaj malo dalje od kapije i vidjeces da bukvalno svima puca kurac za sorosa i teorije zavjere sem odredjenom dijelu Srbije. Mada kada vidim ko sve gostuje na onaj Balkan Info i kakve se tu suplje prosipaju, nije mi ni cudno. Kad budem imao vremena poslacu vam neke gluposti sa balkan infa. Poz

6. Ako me u medjuvremenu ne banuju, jer je imati razlicito misljenje od opsteprihvacenog je trol

7. чуваш ли намаз?

8. Koliko ovdje sirotinje obitava sve je to kriv soros

9. jebac u kom si gradu? sredi mi posao u nekoj diskoteci

10. balkan info je najachi! ne bi menjo mogućnost da gledam ducija simonovića, radovana damjanovića i milana brdara ni za pet vaših aldžazira i en jedana.

11. Hahahah al bas onako presmijesni naslovi na balkan infu uvijek umre od smijeha kakve budalastine

12. Svi filmovi rađeni po istiniti događajima su epizode jedne velike serije

13. Плиду глуп си много знаш ли то

14. ај пезосе средићемо нешто

15. можеш да замениш оног маторог кинеза што у вцу пушта воду на славини за госте па затвори па дода папир да обришу руке да ови не морају ништа да пипају

16. zanimljivo da sam ja najbogatiji covjek na sajtu ali nikad to ne potezem

17. Cika bulja XAXAXAX

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.