Podijeli sa Vukajlijašima

1. Da da, inace hrvati imaju bogougodna prezimena pa im je moje jako cudno

2. Sta tek reci za srbe pobijene u jasenovcu. Pa znas kad bi me neko naterao da kopam sebi jamu. Uzeo bih onaj asov i otfikario glavu ustasi koji mi je pruzio isti.

Tako je maestro :)

3. A primili ste se na pricu atomskog misa, lik je debilcina mrtva ima neki feler u glavi i umjesto da neko odmah kaze ko ovaj zmaj da je to stanje soka jebenog vi palamudite o necemu o cemu veze nemate

More aj ne kenjaj idiote jedan smrdljivi, ti ce mi seres tu nabijem te na kurac idiote jedan.Dabogda imao puno para a posle 5 godina postao zadnji prosjak do kraja zivota.Mrs djubre jedno smrdljivo, sta hoces od mene jel oces mozda da ozenim prostitutku, jel to oces mozda, Jel to ocesssss?

4. https://www.blic.rs/vesti/hronika/silovao-staricu-pa-otisao-da-se-ispovedi-monstrum-koji-je-vezao-zenu-zavesom-pa-se/5tngjvh?ref=fbblic ovaj je bas ali ono bas caknut u mozak ako cemo o nekom primeru da govorimo.A Maestro nema pojma da sizofreniju odlikuju halucinacije, a ja to nemam i nedaj boze to iko da ima.

5. Moguce da sam jeste caknut u mozak kad sam dozivljavao lomljenje prozora na vratima kad bi dobio losu ocenu u skoli, i tesko se ostane normalan nakon toga.Ovako cesto kad boravim s drugim ljudima uvek mislim da nema sanse da prodje 3 meseca a da ne nastane neka tragedija gde je krsenje televizora u besu najmanja stvar, i zato sam cesto usamljen :( .

6. ово босанка нека јел

7. Aj bez gledanja ima jedno 10-20k pretplatnika

8. Сјећам се пре 7 год гледам јт имаш 3 популарна јутубера, сад ми у рекомендед избацује домаће јутјубере са 100к сабса и то има их хиљадее

9. Zena od Tatomirovica, igrao kod nas u Sarajevu, sad negdje po Finskoj zjeva

10. ne znam je li bilo, skoro hiljadu dijeljenja/shareova, podijelite i vi da se ponosi cio region ♡

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=407669679976106&set=a.220099745399768&type=3&theater

11. Не користим фејсбук али ево апстрактни шер. Нек је мала жива, здрава и просперитетна

12. ова горе плавку сам видео 100х по фбу и инстаграму

13. Mozda cu ispasti sad negativan i trol, ali kakvu vajdu ima od toga sto eto ima uspeh na takmicenjima iz matematike u realnom zivotu.Zao mi je nje i trebala je rad i trud da usmerava u pravom smeru i mozda postane vlasnica nekog restorana.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.