Podijeli sa Vukajlijašima

1. da da, jeste to cudno, gledao sam snimke kad nemci ubijaju u drugom svetskom ratu, pre nego su izmislili gasne komore, prvo su im davali lopate da sami kopaju grobove, ima snimaka tako njih 30 sa asovima kopaju....onda im to bilo presporo pa su pravili ogromne jame i tu ih rokali, snimci tako puste ih deset po deset sidju sa kamiona i trce sprint do rupe, nameste se ovi bam bam.....ili onaj snimak sto je bio kad ovi mudzosi ubijaju i bacaju u neku reku, njih stotine bukvalno u redu idu jedan po jedan i samo cekaju da dodju do egzekutora....a realno kad pogledas 100 ljudi golorukih da odjednom krenu na njih sigurno bi neko oteo pusku ili bilo sta, i ovi bi bili u soku isto kad bi ih napali....al verujem da i tu postoji strah onaj ''sta ako ne uspe mene ce da kazne onda, bolje mi da cutim i cekam da me ubiju''

2. Sta tek reci za srbe pobijene u jasenovcu. Pa znas kad bi me neko naterao da kopam sebi jamu. Uzeo bih onaj asov i otfikario glavu ustasi koji mi je pruzio isti.

3. evo samo da podesi neka podesavanja na mikrofonu...il ce snimati kako valja ili nikako, ocekujte veceras do 19h najkasnije klip

4. Jesi video onaj bezveze probni klip za buduci kanal mog kuma na temi “maestrovi tigrovi juce sto sam kaci”

5. hah, pa dobro, iskreno imas neku lezernost....ne delujes neopusteno i ustogljeno.....dok ti se kumara trudi da zvuci kul i opusteno, a malo mu je frka

6. Il ono strijeljanje skorpiona, noviji su snimci

7. Toliko strijeljanja devedesetih, i vi kao trazite cetrdesete ajd ne serite tu

8. I maestro nisi nikada bio u situaciji kao i niko ovdje i lako je pametovati sad. Ne sumnjam da ne bi kopao rupu jer bi je "prokopao" sebi u sljepocnicu da cujes da dolaze ustase.

9. A primili ste se na pricu atomskog misa, lik je debilcina mrtva ima neki feler u glavi i umjesto da neko odmah kaze ko ovaj zmaj da je to stanje soka jebenog vi palamudite o necemu o cemu veze nemate

10. Ljudi nisam hteo do sad da otkrivam to ali moram sad da pitam, jel dobijate vi pvt-ove od atomskog misa? Ja imam 20 sigurno i sve su neke sizofrene recenice konfuzne napisane u jednom dahu bez ikakvih znakova interpukcije? Sigurno jos nekome salje

11. Eto bas u jasenovcu je ubijeno oko 100k ljudi i bas su svi razmisljali identicno, i bas se u tih 100k nije nasao jedan hrabri momak a la maestro da otfikari glavu nekom ustasi.

12. Dobijam jer je bolesnik jebeni koji je istrolovao svaku temu od one sa kanabisom i lijecenjem raka do sad ovdje pametovanja sto se jedan civil ne bi okomio na 1000 njemaca.

13. Cuj ovako, kopas sebi jamu. Znas da ce te ubiti. I to maljem u glavu. Svoje poslednje trenutke na zemlji provodis u teskom fizickom radu. Ja sam prkosan prilicno nema teorije nikakve da bih kopao. Bolje poginem od metka ko covek nego ko vepar od malja

14. 700к

Па види прике, једина гора ствар је да ти не успе тај бег или напад ашовом, па те ухвате живог и вежбају хирургију на теби пар сати док не умреш.

15. Onda bi jeo sopstveni kurac isjecen i isprzen kad bi to odbio, njima dodatna tortura nije nikakav problem ovako ti "izlaze u susret" iskopas jamu izrafalaju te i kraj price

16. Laki, otvorio sam wikipediu na engleskom, prvo sto mi je naletilo sorry

17. Iz moje kuce niko nije isao u jasenovac mislim da su yamo slali samo tesku neku sirotinju, nesto kao npr one krezave ljude sto su isli na putina sad

18. зато што се презиваш чикара контам да су ишли у фазону ајмо по списку дјечки вас тројица идете код вуковића ви код јовановића а ми остали код чик па кај је ово јебатеисус чикара омегалул ај њих нећемо

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.