U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Gorstak tebi jel uzbudjen?
https://www.youtube.com/watch?v=C-mCbH3q7ik
овај дебил не зна ни да трчи социјална интелигенција нула ау како би га исхутирао због тога
https://www.youtube.com/watch?v=-UeZeP3oQ00
koliko je nadmen ovaj mima karadzic jebem ga ja u usta
hahahahahha a zoki ga sjebo hahahahha car
Hahah, kakvo stručno navlačenje. Zoki izgleda naivno, mislili su da ga zezaju malo, ali 3 kliničke smrti su 3 kliničke smrti
Dobar šuk hahah
Malopre gledam avio karte Beograd-Tivat, i sad par karata za dve osobe oko 350e, sledeća ponuda 4500e. Kliknem da vidim sta je to, ima presedanje. Beograd-Moskva-Tivat jebeni hahaha. Isto i u povratku prvo ideš u Moskvu. Da l su ikada prodali jednu jebenu kartu lol.
Hahahhahahha al ga je sjebo
Al najgore od svega mi je što ovog copinu Mimu Karadžića ceo život predstavljaju kao nekog šmekera i zavodnika.
Pa sigurno je pojebao dosta, to nije isključivo sa cinjenicom da je neotesana, antipatična i neharizmatična naslagana hrpa drva
A ko je ovaj Zoki. Je l to.onaj što je izbacivao neke gej fotke iz spavaće sobe. Ono armani versaći?
Pa svi ti poznati su se najebali riba al povezati ovu kljusinu sa zavodnik i šmeker je za zatvor.
I sam Mima u čudu.
Хаха, Зоки га посло по бурек. Иначе, Мима је све оно чега човек треба да се срами, сељачина црногорска.
Сељачина јесте али је одличан глумац а то се цијени. Ко да је бити сељачина нешто лоше данас, пола нас овдје кришом тако описују.
Ма какав глумац, њега нико не доживљава ко глумца. Сцене са њим су по правилу најсморенији моменти у целом филму или серији. Страшно напоран. Него су га трпали црногорски лобисти свуда јер мислим да им је он једини званични глумац лол, поред оне џукеле Лаушевића.
A?
Јел си и ти неки црногорац паоре, чим га браниш?
Bukvalno mu najpoznatija scena kad kaže "Ja već poj'o" u "3 karte za Holivud"...dripčina, i toga je svestan. Samo je narod umobolan...
Pa upravu je, lik se oduvijek angazovao za najsmor uloge. Imala je ona jedna serija, nesto porodica pa on ima cerku sto se zabavlja sa andrijom milosevicem ja mislim tako nesto stara serija a smorcina najteza