Podijeli sa Vukajlijašima

1. Кад год помислите да вам живот срља у пропаст само ово одгледајте и биће вам изистински лакше.
    https://www.youtube.com/watch?v=WIJAOnPqff0

2. Hernandezova priča se ne završava tu. Kobejnovao se u ćeliji kasnije. Pre toga je otkrio porodici svoju homoseksualnost.

3. Imao je srece sto je uopste dosao do prilike da se ubije.A i debil je realno,imao karijeru u NFL i dobar zivot i dodje bezveze ubije nekoga i zivot u zatvoru pod kamerama zauvek.

4. https://www.youtube.com/watch?v=7D1BdshKYV4

Nov sam ovde, jeste ispratili fenomen Koksal Babe, midzeta sa pojacanom agresijom.

Davno videh ovaj klip, ne mogu da izvalim dal je fejk pistolj, dal se ovi neki ljudi stvarno zentaju od njega, dal je neka turska mafija u pitanju. Ima li ko pojma o cemu je ovde rec

5. Hahahah on je kume legenda ovde već dugi niz godina, ima i tema ja mislim

Imao je autor jedan Rađard koji ga je baš gotivio al šteta što ne dolazi više

6. pa jel mozes bar ukratko da mi objasnis, jel neki krimos liki ili samo maskota krimosa, ili uopste nema veze sa kriminalom

7. LOL
    Otkud Turska mafija,kako si to vezao uopste hahaha.Obicni lokalni midzet kojeg sprdaju.

8. Dzingis Kan se u Aziji smatra najvecim zlocincem,a Hitler velikim vojskovodjom.

9. hahah pa sta da mislim, potvrdjuje moju tezu o teniserima....sa 5 godina su profesionalci bez zivota....jebes to dete koje odrasta bez igranja sa drugom decom osim ako nije slucaj sa klincima na selu koji ostanu bez roditelja pa sa 10ak godina vec pocnu da obavljaju sve kucanske poslove ko sto ima slucajeva....
    mali ni sa 7 godina nije smatrao tenis za igru nego za obavezu jer su mu kuci dan noc punili glavu sa tim kako MORA da izbavi porodicu iz novcanih PROBLEMA

10. On je barem uspeo i to mnogo vise nego sto je sanjao,a sta je sa onima koji su detinjstvo proveli tako sto ga nisu ni imali a nista nisu napravili od karijere,to je prava tragedija.

11. za dzingis kana i dobrijeh dana

12. mali ni sa 7 godina nije smatrao tenis za igru nego za obavezu jer su mu kuci dan noc punili glavu sa tim kako MORA da izbavi porodicu iz novcanih PROBLEMA

ovo ti je prica za sve, ako oces u necemu bas da budes najbolji, ili medju najboljima na svetu. od malena pa do kad si mator, moras to da vidis kao neku obavezu i da ne preispitujes zasto i kako to...

cim postanes bas dobar u necemu, to dosadi opasno, nema vise da ti bude zanimljivo kao na pocetku gde vidis neki napredak ili stagod. ostanes na nivou gde ti treba jebeno puno napora da pomeris neprimetno neki skil. djokovic sa 7 godina doso na taj mentalni nivo, pa ti vidi.

nije to nesrecan zivot, imas smisao i ne filozofiras o njemu, jer ako razmisljas o smislu, na kraju ces garantovano da se useres u svoje postojanje.
    https://www.youtube.com/watch?v=X7HmltUWXgs

13. Ma brate klasicna vukajlija, pa ovdje bi svaki guze dao za tolike pare.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.