Podijeli sa Vukajlijašima

1. Uz Zeleni moćni rendžer oslobađa dragonzord u top 3 snimka ikada
    https://youtu.be/2GlM-ctTl0Y

2. Nemoj sa mnom da jedes govna je u top 3 klipa sig

3. Bohore gde se sad seti zelenog rendzera Tommija?E hteo te pitam Bohore jel ti Tommy ovako pomalo lici na Rafaela Nadala?Meni on isti Nadal i ja kad uzedo da opet pogledam mocne rendzere ja vikam ovo bre Nadal otkad on postade mocni rendzer :) .Tommy je inace ovako u stvarnosti van serije i filmova jedan od veoma dobrih MMA boraca i njegovo ime je Jason David Frank

4. vrhinski sadrzaj.
    slabo ja jutjubujem,ali vidim da nema komentara,a skoro 70 soma pregleda.koliko vidim moze da se drobi,a niko ne sme...ili sta vec

5. Like/dislike bar je uklonjen i komentari. Bilo je 227 komada, pise ti, samo je u medjuvremenu ugasena opcija za pisanje komentara pa ne mogu ni ti prosli da se vide.

6. Vrv su bili jako pozitivni :D

7. jebemlia.ne razumem se ja u to.ne pise ono standardno da su komentari za odredjeni video disabled.pise add a public comment...

8. Ovo sa ljubljenjem šape mački su odnekud ukrali, samo se ne sećam odakle. Nije Ostin Paurs? :D

9. vucic = karleusa

dva sujetna debila sa kompleksom vise vrednosti

bukvalno ako ti milion ljudi govori da si sranje, ti ces i dalje da teras pricu kako to jedan lik forsira sve protiv tebe jer si ti SAVRSEN pa je on ljubomoran

10. ау какав трансфер блама штаеово

11. Ja nemam želudac da pustim ovo tačno znam šta je

12. Baš je transfer, posebno 15ak sekundu nakon 0:27

Da lažemo i izmišljamo?

Uh

13. https://youtu.be/bDDaKJKv0SE

U životu težite nivou smirenosti ovog Mićkovog sagovornika

14. Ликови што једва издрже да посте један дан, не заслужују да живе. Не због Бога, вере и слично него зато што су пичкице. Ја сам тамо око Светог Николе свако јутро пре и после школе пио и пушио а нисам ништа јео јер све оде на алкохол. А и кад једем, јео сам неки кромпир и посне сплачине на води. Пре школе ракија, после школе пиво а једеш око 14:00 кад дођеш кући. И тако 10 дана. А ви ретарди неможете један јебени дан у години испостити ко људи, иако једете посно крме, посно млеко, па и посну сперму ће да измисле. А ја сам јео 2 пут дневно неке сплачине и још пио на празан стомак. Дедови вам гладовали по логорима а ви чекате поноћ да се омрсите.

15. mesja druze poludeo si od interneta

16. Ада па чуш, но што.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.