Podijeli sa Vukajlijašima

1. covjek je govance, nema tu dileme, al ta prica kao e nama paorima je bas zao Nola jer on je bas jadan i nikad ne bi takav zivot vodio je takvo sranje da sam sokiran prosto.

2. ko je pomenuo pare?
    pa prvi se vi lozite na to 300 miliona mogu da jebem sta ocu i radim sta ocu

3. Svi se loze na novac i novac je najbitnija stvar na svijetu. Novac ne znaci sreca ali ne mozes biti sretan bez novca

4. Плиду је рецимо љубоморан на мој новац и силну имовину коју посједујем па ме из тог разлога на улици псује и назива псетом лоповским.

5. NIKO NIJE LJUBOMORAN NA (NOVAKA) jer ima 300 milina, nego jer tih 300 miliona nije rasporedjeno na nas tipa80 sa vikajlije i ziveli bi kao sultani do kraja zivota sa tim parama, karali bi cerke od ministara bukvalno, imo bi najskuplji stap za pecanje iako na pecanje idem samo da se napijem, vozio bi 7-8 nekih do jaja kola a ne s300 mercedes jer to voze budzovani, al bolje s300 jet je jeftiniji 50k od s500....smaracu se na bazenu sa prijatlejima kojima platim 500e da se slikaju sa mnom na bezenu umesto da odem da se druzim sa zeljkom malnarom itd itd...i plus volecu i podrzavacu sve gde ima mnogo fanova jer volim da me svi vole bez toga ne mogu

6. Najveci prikaz njegovog debilizma je zena koju je odabrao

7. https://adriaticmedianethr.files.wordpress.com/2018/09/van-damme.png

Ne bi mladi migli da spoznaju lekovita svojstva ove fotografije.

8. Sale šta je za tebe obrazovan čovek?
    Ovi su nešto prejebali zakon tj našli rupe u njemu obišli to i cepaju ako se ne varam
    Na teritoriji opštine Mladenovac neku su šoferi izvalili da svoje kamione trukove tj tegljače registruju kao traktore našli su zajednički pojam vučno vozilo i preko 10 godina umesto 92 000 plaćali 16 000
    Ako sam ja dao dobar primer

9. Kazem obrazovani u smislu da su ljudi iza CarGo IT inzenjeri koji su na prvom mestu imali kliker kako da naprave taxi bez toga da moraju da se saginju taxi lobiju, a likovi koji su smislili zajebanciju pravnici i imaju znanje i kliker kako da jebu korumpiranu drzavu na kulturan nacin i da zbog toga ne rizikuju kaznu ili robiju. Nisu nikoga zajebali za pare, vec samo nasli nacin kako da rade slobodno, da ih ne jebu taksisti sa svojim monopolom i drzava. Ti soferi su nasli rupu u zakonu kako da plate manju registraciju (sto bi u odredjenom smislu moglo da se okarakterise kao prevrara), ali ne verujem da su sami smislili, vec su verovatno konsultovali nekoga.

Ovi nisu nasli rupu u zakonu, vec su zaobisli novi zakon o javnom prevozu krojen po interesima taxi lobija u kome i Prvi Bata Srbije ima prste, jer je suvlasnik iz senke nekoliko taxi udruzenja po Srbiji. A takodje i Laste Beograd. Dakle, registrovali su udruzenje gradjana CarGo koje povremeno honorarno zaposljava ljude da prevoze clanove udruzenja koji umesto clanarine placaju troskove prevoza. Dakle nisu zaposleni u udruzenju, vec honorarno, kao pausalci, pruzaju uslugu prevoza samo za udruzenje CarGo. Kao sto bilo koja firma moze da zaposli i plati vozaca da voza direktora u kafane i kurvaluke, a da ne mora da ga registruje kao taksistu, tako CarGo honorarno zaposljava ljude da vozaju njihove clanove na pijac, u kafanu i kurvaluke, a da ne moraju da se registruju kao taxi.

Zbog ovoga CarGo vozaci vise ne potpadaju pod novi zakon o javnom prevozu uopste, jer pravno gledano vise ne pruzaju uslugu javnog taxi prevoza.

I jos su nasli lika po imenu Aleksandar Vucic da im bude predsednik udruzenja, da kulturno jebu u mozak egomanijaka na vlasti.

10. Planiraju li da se sire na druge gradove zna li se sta?

11. Za sada koliko vidim samo Beograd i Cirih.

12. Imaju Novi Sad, rece mi jedan vozac

13. Na sajtu i na app nema.

14. Bohore, jedno je registrovati dzipa na invalida, drugo prejebati dva puta drzavu kad se nameraci na tebe ciljano, i ne da ti da radis. A drugi put kad menja zakon samo da bi tebe izbacio iz posla, i ti ih opet prejebes.

Planiraju li da se sire na druge gradove zna li se sta?

Koliko znam ne, bar ne jos, svejedno, van Bgda je prejeftin taksi tako da je potpuno svejedno.

15. A drugi put kad menja zakon samo da bi tebe izbacio iz posla, i ti ih opet prejebes.

Da, ovo je najcarskije u svemu tome.

Koliko znam ne, bar ne jos, svejedno, van Bgda je prejeftin taksi tako da je potpuno svejedno.

Nije do cene koliko bi ljudi iz principa ovo koristili umesto klasicnog taxija.

16. danas forum ko u ona zlatna vremena kad je bilo 5-6 postova u 3 dana

17. Haha Pozdravi mi Sandokana, NEZABORAVI

18. Klasican spin jeste kako su klasicni taksisti bas toliko uticajni. Oni su bitni dubokoj drzavi jer procentualno imaju najvise dousnika i saradnika od svih profesija. Informacije koje oni dele pomazu crvenom sljamu koji drma od 45-e do danas vise nego sve zvanicne sluzbe bezbednosti. Dzajic je taksijem isao na ljubavne sastanke sa Tozovcem recimo... Koks uglavnom oni razvoze po Dedinju i hotelima. Ovaj udar na svaku konkurenciju je malo komplikovanija prica nego sto izgleda i tesko da ce se par umisljenih programera sa IT akademije izboriti jos dugo. Par poziva sa specificnom porukom "Uzmi ovo sto ti nudimo. Ali znaj da mi mozemo i drugacije", menja sve.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.