Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Moralna vertikala uspešnog sportiste
Maradona
Saša Ćurčić
Denis Rodman
Gimnastičarke Rumunije
300000 mesta prazno pa Đoković
Deku racunam te za stelinu sad jedno vece
U Cg sam drkam kurac od Stoliva do Perasta do 4 od 4 igram dotu i češem muda dlakava po Baru
Krv mi ide na nos nešto sam prehlađen
Pa dajem ruku da su Maranona ili Denis Rodman sto puta srecniji od Djovaka kad ovako sumiraju svoj zivot i boli ih kurac dal ce da umru sa 60 godina od srcanog udara, a nije bas da nemaju para ili da nisu bili najbolji na svetu ili bar medju top 3 u svom poslu. Mene licno kod Djokovica irita najvise ta usiljenost da bude gospodin i da se dopadne svakome, pogotovo onim degenkoima na vimbldonu tipa kad hoce da bude veci englez plemic od engleza i to kao odmeri onako svaku rec, pa sve nesto se osmehuje onako kao rezervisano, e kao necu da psujem ja na terenu i da iskazujem svoje misljenje po pitanju bilo cega, ko zna sta ce mi reci novinari, teniska federacija, javnost, krezuba sirotinja u Srbiji itd
Sede jeste mu do jaja jer ne zna da bolje.
A nije teško živeti bolje od jebanja skrndžave veganke
opet, iz tvog ugla da, iz njegovog vjerovatno ne.
kako ikome moze jebeno da bude dobro sa onom harpijom sto mu pred kamerama ocitava bukvicu i ponasa se kao da joj je suzanj
o kakvim uglovima ovde pricamo, ovo je kao kad bi neko rekao da covek koji ima sizofreniju samo gleda na svet iz svog ugla iako znas da je jebeno bolestan i treba mu pomoc
Pa ne jer ne zna za bolje, to sam i rekao XD
Kako god okrenes prije bih bio djokovic nego svaki vukajlihas
Imaš 300 miliona evra a sve što izgovoriš nema težinu i niko te ne uzima za ozbiljno ko da si neko dete debil
http://grockainfo.com/wp-content/uploads/2015/01/novak-djokovic-gitara-e1422378988308.jpg
zasto bi ovo zeleo sebi
https://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201501/307486/medium_Screen_Shot_2017-08-07_at_11.13.18________.png
HAHAHH u isto vreme smo postavili
Plus mu klinac izgleda kao brat xD
Hahaha ovo sam hteo da napišem nema 5 minuta
Tebra ja sam materijalista mrtvi, kupio bih ferrari 458 i kurcio se po srbiji, pljuvao pjesake i razbijao moet od glavu beskucnicima. Znaci ne bih zivio takav zivot kakav se njemu prepisuje ali nek mi svi govore da platim porez i da mi je zena kurva ili sta vec
Znas koliko bi me kurac bolio za sve i jednog covjeka na ovom svijetu kad si tezak 200 miliona svi ti se ulizuju, sire noge, pomazu i slicno
nemam nista protiv coveka ali je trulez od osobe i zna u sebi da je takav zato se i ponasa ovako cudno
pricao mi je jedan rodjak kako je prisustvovao kad je djovak u kaficu platio racun od 20 evra i trazio da mu se vrati kusur u vrednosti od 5 evra
kako ikome moze jebeno da bude dobro sa onom harpijom sto mu pred kamerama ocitava bukvicu i ponasa se kao da joj je suzanj
o kakvim uglovima ovde pricamo, ovo je kao kad bi neko rekao da covek koji ima sizofreniju samo gleda na svet iz svog ugla iako znas da je jebeno bolestan i treba mu pomoc
znaci Djovaku treba pomoc da se izvuce, sta?
ne, ajde da organizujemo neku humanitarnu akciju otvaranja ociju Djovaku. Kao, Nolo brt, sranje ti je zivot, ajde ga udari malo po koksu i kurvama.
opsuj nekom majku, neki skandal, slikaj picku pa posalji nekom reprezentativcu da ti zivot bude bolji.
jebem vas u glavu, bas.
boli me kurac za njegov zivot samo kazem da ima robovski mentalitet i da je u mnogo aspekata zivota debil osim u lupanju loptice reketom tu ne mogu da pricam nista
a ti si jos veci debil sto mislis da samo pare uticu na to koliko si srecan i koliko ti je zivot dobar