Podijeli sa Vukajlijašima

1. A Srbija samo ima li?

2. Skandinavske zemlje i zemlje Beneluksa.

3. I Srbija je u rangu Skandinavije i zemalja Beneluksa.

4. sad ce bohor da potplati cara da promeni clanak za srbiju na vikipediji da bude 165 prosek

5. Jedina sfera života gde je Boh ispod proseka nije lep osećaj ozb

6. hahaha moze u omiljene

7. Smarate više sa visinom, evo već tri dana na tri različite teme. Gori ste od ovih paćenika
    https://www.youtube.com/watch?v=gpIDQSodQ7Y

Ako nemaš ambiciju da se baviš košarkom, odbojkom ili da igraš štopera visina ti baš ne znači ništa preterano u životu.

8. Ja sam 193 i sve mi stoji

9. Daj dusane bezi u kurac.Bohore ako te ljudi nisu tretirali kao niskog ceo zivot sigurno ne moze to neka statistika sa vikipedija da promeni.

10. Šta kenjaš celte. Ako se pogleda cela tabela, jedva nekoliko zemalja sa prosekom preko 180cm.

Uglavnom su muškarci po svetu midžeti. Jedino što san zapazio da su skandinavci i crnogorci uz bosance iznad proseka.

Tvojim švajcarcima je prosek 175. To što ti celte imas 169 pa su ti oni visoki je druga priča.

Sreća sto ne radis u nekom marketu pa da stalno moliš crnogorsku dečicu da ti dohvate nešto sa zadnje police.

11. Alfa muzjak mora biti visok

12. 193cm 93kg misicna masa bez sala nekog je neka perfekcija otprilike.

13. 193cm 93kg misicna masa bez sala nekog je neka perfekcija čobanina u alfi 156 otprilike.

14. Ma jebo čoika koji ne izgleda ko ja, otprilike xd

15. Pujol i Ramos su dosta visoki da XD

16. Дружим се са 50 људи дневно и проводим само 3 сата код куће, хвала Богу да је тако. А овдје боравим углавном јер су ми фасцинантне појаве твог калибра - глупандери, завидне душе, никоговићи без друштва, усмрдјели јарчићи жељни пичке.

17. Koliko ima para patuljak iz Gota zna li ste šta?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.