Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Mister NO,ne mozes reci da visina nije bitna,visina je prebitna.Nego mi preterujemo sa standardima ponasamo se kao da je 170 Koksal Baba.
da da tajson sa 178 kolko je zapravo imao bas nije bio nikakav alfa muzijak...i guzman el chapo sa svojih 162 i pablo eskobar sa 170 itd itd....za ribe je bitnija visina nego za to dal ce da bude alfa ili ne
napoleon je zapravo bio visok 170 cm
Visoki ljudi su duhovitiji.
https://mobile.twitter.com/TheRenderNBA/status/1095331108387016704
previše se opterećujete glupostima
Plus Kanavaro (176cm jedan od najboljih štopera svih vremena), Roberto Ayala, Ivan Kordoba, Mascerano.
Exactly.
Pa to je standardna visina za fudbalere.
Li Adi
Jebemti sunce svake dve nedelje rasprava o tome da l si dovoljno visok i zasto niski ljudi ne jebu
to obično oni malo niži s vremena na vreme potegnu tu priču
то су мушки комплекси да сви кажу екстра си
Ко о чему Пезос о томе ко јебе и шта жене желе џД
ide od 177 do 183 dakle cirka 180 ukupno.
aj neka bude 178, 179 za celu evropu, al to kako god nije neka razlika.
Mister NO,mi se opterecujemo a ti si pogledao strim nekih incela od 4 sata.
visina muškarca je prioritet samo jako visokim ženama, lupate
Ja sam imao običaj da se sprdam za svoju visinu, ali ovde izgleda da zaista likovi jako pate zbog svoje. Čak i oni relativno visoki. A što se tiče niskih koji jebu, veliki broj njih ima Napoleonov kompleks i koriste ga najbolje moguće. Kvalitetna drskost se projektuje kao samopouzdanje, što međ ženama je sve samo ne minus. A i teoretisanje o jebanju je obrnuto srazmerno praktičnom. Mada, gledajući neke koje znam, veliki udeo njih kuka na visinu i nejebicu a u džepu imaju 50 dinara i dve rizle.
A nisam ceo jbg xd
Mada jesam dosta života spucao na slične klipove poslednjih par nedelja, Incel tjuberi su mi guilty pleasure u zadnje vreme, iskreno.
Celte, 9 evropskih zemalja ima prosek oko 182.
23 zemlje 179cm i ispod.
http://www.averageheight.co/average-male-height-by-country
Miki mislio sam da si samo naivan,ali ti uopste ne znas o zenama,cuj,napoleonov kompleks prednost LOL.
Ovde ne treba tražiti aritmetičku sredinu nego medijanu.