Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
jako gadan, zuto iz usiju - GORAK ukus imam u ustima jer sam napisao ''vuki''
+1
Da je grbavost toliki problem ko sto kazete,visina se ne bi uopste smatrala atraktivnim jer velika vecina visokih muskaraca su grbavi.Grbavost je samo jedna mala mana koju prednost kao sto je visina lako ponistava.
Kako vam se svidjaju usne ove ribe sa mog profila
Ova zadna baš mnogo napucana, reko bi da izlazi u Staru Srbiju :)
Prosek visine za žene u Srbiji je 165-166. Muškarac sa 170 se već smatra dosta niskim, a opet ne postoji fazon mogućnost "njegova glava na njenom ramenu". A da ne pričamo o ljudima koji su iznad toga. Žene preko 175 su baš retke, makar u SRB, i to su uglavnom studentkinje iz Bosne i iz CG. Idealna razlika u visini između muškarca i žene, je što se mene tiče između 5 i 15 cm u korist muškarca. Al' ko šta voli, jbg.
Drzanje je prebitno.
Plus jako malo muskaraca 190+ je zgodno i vecina ima uzasno drzanje. Najzgodniji muskarci su u opsegu 180-190 dok vec posle 185 ozb opada kvalitet.
Visina stvarno ne znaci nista ukoliko nisi prenizak ili previsok.
A momenat imam 198 cm i drzanje k'o Gnjata je nevidjen turn off. Plus visoki mrsavi likovi kao bandere.
Realno i najzgodnije zene su u opsegu 170 do 175 ostalo je uglavnom retkost i bas bas dobro su spakovane. Ne znam mnogo niskih riba da mozes reci da su vrh ribe, a ni previsokih.
Znaci drzanje >> visina
Sojo moze jedno drzanje :D
Kakvo dranje?
hahah ne radi mi testistura... editovano
I da dodam, dzava sve ako nemate harizme i smeka. Bukvalno da si Apolon ako odajes utisak kartona, propao slucaj, krajnji domet su ti srednjoskolke.
Moze Pajo xD
Ova tema se pretvorila u suicide hotline za niske likove.
Napusti forum brt
Dobro,necu da vas ometam.
Da mogu da dodajem santimetre dodao bih u gaće neki da zaokružima na 20 visinu baš ne bih dirao
znaci Bohore osim sto si kratak i kurac ti je kratak? :(
Mene jebe finoca, ne mogu jebat ako sam fin.
Pored toga sto sam celav i 173
Sojo tvoje misljenje je nebitno s obzirom da si bila sa 400 razlicitih muskaraca, znaci nikakav standard nemas nego si na daj sta das i ti mi pametujes