Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Da, ne kod svih naravno. Ali drskost na 172 visine i ne nekom velikom kintom ima prođu kod 75% kamenjarki. A i sta ce visina od nekih 190 liku koji je kriv kao gudalo. Lik od 175 koji je pristojno građen ima mnogo veće sanse od lika od 190 s lošom postutom, pa nek su im facijalni kvaliteti isti.
A i ova odvratna rasprava likova o muškoj visini odista mnogo govori o seksualnim frustracijama učesnika foruma.
LOL brate svakim postom vise pokazujes koliko ne znas o zenama.
Visoki muskarci uglavnom i jesu krivi jer im nije udobno sedeti,lezati i saginju se cesto,pa zene nemaju problem sa tim.I kakvi su ti to nejebacki izrazi poput postuta,facijalni kvaliteti itd.
Ljudi kada pričaju o visini, uglavnom misle na Liama Nisona i recimo Klinta Istvuda, a fazon, zanemaruju 70% ljudi od 190+ pogrbljenih, sas držanjem sline. U suštini, držanje je ono što je bitno.
Al' je presmešno koliko ovde isijavaju tripovi zbog visine, i koliko visoki pojedinci svojom visinom grade veštačko samopouzdanje. Lol.
Pa nije samo visina bitna. Bitno je da si minimum 178-179cm ali da si skladno građen.
Sve ispod toga je midžet u 99% slučajeva. U ovih 1% ulaziš ako si Sammy the Bull recimo.
Osvetitelj je jedan od najvisprenijih ucenjaka Tarzanija univerziteta, to se vidi.
Miki, ti si jedan od knjiških psihijatrijskih slučajeva kompleksa niže vrednosti.
Niski likovi traze mane visokim likovima koje ni zenama ne smetaju.Definicija kompleksa.
Nit si toliko ružan, niti si predebeo al brate, damo kukaš.
Moj ti je savet da počneš da se oblačiš preskupo i eventualno malko da nabaciš neki friz. Ozbiljan sam.
Posle par meseci ima da ti uđe u krv i ima da budeš prepotentan.
Zene kada kazu visoki muskarci misle na visoke muskarce i to je to,nikada ne dodaju nesto uz to.
Kobasice pvt
Nekad je na ovom forumu bilo zaista neprijatno iskustvo kad te neko isproziva. To je bila najveća vrednost foruma - sjajne prozivke. Ovo sad je jebeni očaj, ne znaju ni da uvrede.
Obrisi suze,malena.
Niski muškarci koji jebu samo nisu dobili memorandum da ne mogu to da rade. Opušteno.
u pravu je mali Miki, mnogo ste bre optereceni visinom.
Pa upravu je miki djelimicno. Mene je otac od malena ucio da se kurcim i drzim ko da sam glavni baja u mahali i to me spasilo da se ne iskrivim jer sam sa fazon 14 godina bio visok (i hvala bogu stalo je na ta neka 193cm) onda kada sam krenho da treniram u teretani intenzivno opet sam pazio da se ne iskrivim pri dizanju tereta i jbg cijeli zivot to moras paziti kada si visok jer visok a grbav lik je gori od niskog. A to da djevojke vole visinu je istina, meni djevojke stalno govore kako je dobro kada zagrlis muskarca a ne bude njegova glava na njenom ramenu.
I tu ima nijansi. Recimo, najgore su ribe od cirka 175cm, više od prosečnog ženskog, a opet tu negde sa dosta muškaraca koje sreću. E onda, pošto imaju i dalje solidan izbor, čak i ako nisu top pičke, postavljaju kriterijume tipa, ja na štiklama plus 5-10cm preko, znači ništa ispod 190cm pls.
One preko 180 su svesne da im je izbor u startu sužen, pa su voljnije na kompromis tipa samo da nije viši od mene u ravnoj obući. Pogotovo ako su i kobilaste malo.
P.S. Ovo su samo neka moja zapažanja, da se ogradim.
Pa ti džigljavi preko 190cm isto imaju problem. Jer su devojke mahom 165-175cm. I neće dugajliju pored sebe da budu disproporcijalni par.
sve devojke vole visoke, pogotovo su te malecke sklone da vole bas visoke likove....bas gluposti raspravljate.
samo sto to nije jedina stvar koja odlucuje, to je poenta...jer kad neki visoki lik na vuki procita ovaj moj prvi pasus pomislice svasta....a zanemarice da ima potato facu nije duhovit, nema para, nema harizme, sranje se oblaci ima prosecne roditelje itd itd...
visina je samo plus i nista vise ne znaci....otprilike ko kad se neko rodi sa talentom za neki sport, al propadne u 15 jer stagnira i ne napreduje