Podijeli sa Vukajlijašima

1. To bi bilo jako. I manje sklono manipulaciju uglovima. Mogao bi da ga pokaze iz svakog.

2. Hahahahha moze

EDIT: mislim ne ovo remeovo naravno

3. Сад ћуте сви и прижељкују а после кад се отвори биће мазање говнима зашто, како

4. Sta Maestro povlacis dozvolu za objavljivanje?

5. ne nego nece da ga pokazuje na ju tjubu nego moze ovde da se otvori tema

6. ja sam invent menager ovog dogadjaja

7. ako se neko bude smijao na sliku njegovog kurca, ja odmah da kazem da nije po bontonu ismijavati hendikepirane ljude.

8. E ali svako ispod mora da napise ocenu 3/10 7/10
    Pa cemo kao na imdbu da mu izvadimo prosek.

9. ocjena nek bude procjena duzine u centimetrima, taman ionako nece preci skalu do 10.

10. Pa ne moze tako zmaj, ne cini kvalitet penisa samo duzina, zapravo je najmanja stavka. Bitniji je oblik glavica, velicina istog, debljina. Duzina je tu tek neko trece mesto, mozda drugo.
    Na kraju krajeva uvek su najbitnije licne impresije.

11. Vec vidim da su svi naostreni da iskucaju neke podrugljive komentare haha. Sto znaci da komentari svakako nece biti objektivni. Sto znaci kakav god kurac da se okaci ovde napisacate “hahahaha jadno” “ocaj” “hahaha malen mu je” itd.

12. Ali kao na izboru za mis da bude ili za Evroviziju, kako vec ide.
    Glasovi zirija (zene sajta) i glasovi publike (muskarci sajta)
    Msm da je tako pravedno.

13. Okacite slobodno i pisite sta hocete slobodno, imate moje odobrenje za svaku varijantu koju smislite. Ali potrudite se da ovu kujetinu banujete posle, ne zato sto ce okaciti moju sliku ovde nego zato sto su joj postovi pretoksicni, vidi se da riba vuce neke zesce komplekse za sobom. Smradara odvratna. Sramota za zenski rod

14. ajde otvori sad, i nek budu svi objektivni, nemojte te karleusine fore kao mikropenis samo zato sto je maestro u pitanju

15. otkud joj uopšte slika tvoje kurčekanje? sigurno te nie slikala krišom

16. To je juce bila tema Maestro, sacekaj par dana brt pa onda udri ponovo. Ne mozes se ponavljati, dosadi.

17. Ja bvzv poslao autorki sprle a ispostavilo se da je ova smradara iza tog naloga

18. ma sojo samo cemo duzinu, necemo te neko X faktore sa licnim poimanjem.
    duzina je objektivni parametar za procjenu.
    ajde da vidimo vec jednom taj kurčić koji je do sada samo njegova mama gledala.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.