Podijeli sa Vukajlijašima

1. poglavica buljo i njegovih ljutih 50 drugara sa kojima se druzi svaki dan pa jedni drugima kriju lekice hahaha

2. i nemojte kaciti maestrov kurac, bice rasprava ko za visinu njegovu i onda ce na 20 stranica biti da li je taj njegov kurac na slici 6 ili 9cm. meni je drago sto maestro nekad stigne postovati na ovoj temi, pošto je inace okupiran time da ismijava pacijente na onkologiji. nadam se samo da ti kurac nije cvrst ko karakter.

kosmopolita
    visina muškarca je prioritet samo jako visokim ženama, lupate

izgleda da je miki zvao opet kosmpolitu pa ova tjesi maestra

3. босанске форе и фазони хехе
    Кажем ја, са тим твојим укошеним интелектом држање јабуке на глави док неко циља из аутомата ти је оптималан посао.

4. Ne mozes na jednoj temi traziti odban, a na drugoj se svadjati.

5. mogu ja da okacim kurac ako ima zainteresovanih, mislim na maestrov kurac....ionako se ne vidi faca moze biti ciji god.

uglavnom nije to onaj tuzni nepreteci kurac slikam iz POV-a sto je demantovao da je njegov, onaj je bas bio kao od ere ojdanica, ovo je druga slika

6. Ko kaze da onaj jadni mali nije njegov a da je ovaj njegov :)

7. Pa dobro, neka okaci Pezos ako hoce pa neka forumasi procene.
    Ionako bi valjalo nastaviti onu raspravu od pre neki dan koja je nezasluzeno zavrsila u senci Maestrovih tigrova.

8. E ajde treba nam jos jedna macho idiots rasprava, posle ove o visini i one stare o tome koliko ko jagnjetine moze da pojede

9. Sto da ne?!
    Bitno da se nesto desava.

10. Hahahahaha al kako je pez zastitio soju u zamenu za sliku mog kurca, i to nakon price kako njegov drugar ima najtvrdji kurac koji je ikad video

11. Ajde mozda vcrs otvorim licno temu Ispitivanje kakvoce Maestrovog kurca od strane Vukajlijasa, cisto da se i nesto desi.
    Ako vecina zeli.

12. Pa zato sto je maestrov, najasio je ceo sajt na njega, nije vise zanimljivo, postaje patologija jbg

13. Ceo sajt je cesto patologija, to nekako dodje fiziolosko stanje ovde.

14. Реално пезосе ниси објавио процену тврдоће и каквоће

15. Ima istine, sojo..

16. nek otvori, ako se maestro slaze, i nek prve dve stranice postuju samo soja, partizanka i kosmopolita, nek pisu onako bas poduze postove recenzije....a onda cemo se nadovezati mi ostali

17. Dozvolu od Maestra sam dobila jos juce.
    Sad ostali da se izjasne i to je to.
    Sta je forumasenje bez bar jednog trajnog.

18. Mislim da je možda i bolje da Maestro organizuje lajv sa pokazivanjem kurca i uključenjima, ipak je Jutjuber