Podijeli sa Vukajlijašima

1. Мало су се залетели, ипак не смеју да каче боје се осуде културног дела вукајлије

2. A smorise za sve pare sa ovim debilnim svadjama svakih 2 dana. Odrasle drtine se svadjaju kao balavurdija u osnovnoj ko je kome sta rekao, kome je keva kurva, ko cinkari kod razredne i gledaju se mrko preko skolskog. A u picku materinu.

3. Kao neka highschool drama..

4. Smeta vam kad je forum mrtav, smeta vam kad zivne.
    Vama stvarno covek ne moze ugoditi.

5. Sta zivnuo, samo se svadjate, muka mi da otvorim forum jebote.

6. a ne sta treba da se radi na forumu, samo konstruktivne rasprave o knjigama i filmovima...

7. smandrljao sam posao brzo da stignem jos postovati na onoj temi o kurcicu njegovom samo da bih saznao da je tema zakljucana i da nije smio okaciti. ocigledno uz malen kurac idu i mala muda.

8. da nema svadja i intrigi forum bi se sveo na kladionica, dakle,filmovi i koju knjigu citas i automobilizam

9. Ma to se do proleca svadjamo, onda cemo valjda malo na pozitivu da okrenemo.

10. pa bila svadja ili prepucavanje nije bitno, meni je drago sto forum bas ziv.

11. evo zamro forum odma, nema vec deset minuta nikakvog postovanja

12. bice neke intrige do veceras Pezose, opusteno

13. Врло тужан расплет. Идем да слушам кантаутора Massimo

14. jedino ce da zivne ako maestro bude slikao picku, znaci mirror selfie

15. Aj maesto, mojne se stidis. Nek fimozni kurac postane famozni, u duhu velikih yt ambicija.

16. hahahahahaha
    kako tiho kaze kurac

17. ajde ćaoo hahahahah

10/10 bih slusao zapatin podcast

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.