Podijeli sa Vukajlijašima

1. pogledao ceo, druga kultura valjda. mada iskvarise ga ovi mangupi, nezgodno je to izmedju dve i cetri vatre

2. na temu jebanja i ne jebanja povezanim sa visinom, duzinom, brojem partnera.

Visina je go kurac, i toliko je sve relativno da se ne moze nikako nikako cak ni prosek neki izvuci.

prim.

Ortak 1. oko 165, prosek gradja, losa spika u pm, solidne finansije (al skrt u pm), solidan izgled, lose samopouzdanje, gradsko dete - epilog jebe onako bas retko al se izbori za parce picke
    ortak 2. do 165, debeljuskast, celav, malo ispod proseka finansije, malo ispod proseka spika, nije skrt, seosko dete, losije samopouzdanje - nevin bukvalno, al bukvalno
    ortak 3. oko 170, rosav, skladno gradjen, samopouzdanje visoko izrazito, dobro zaradjuje, lake ruke, poluseosko dete - jebo sta je stigo
    ortak 4. oko 170, debeljuskast, vizuelno lose deluje, samopouzdanje stabilno, finansije jako jako jako dobre, ne bira, jebe prilicno u zivotu, vrlo zadovoljavajuce
    ortak 5. oko 170 bilder, takmicio se, sve na mestu frizurica sredjena pomorandza cedjena, bradica, top oblacenje, samopouzdanje kao jako, finansije stabilne malo u plusu, kanda nesto kuburi sa jebanjem, al upire rukama i nogama da jebe nesto tipa kvartalno razlicite ribe. poluseljacko dete
    ortak 6. 175 skladno gradjen, sve u redu, samopouzdanje solidno, spika ok, finansije ok, ima ribu jebe. seljacko dete
    ortak 7. 180 skladno gradjen, jbg celav, finansije stabilne, samopouzdanje jako visoko, spika (za ribe jako visoka - prilagodljiv, lak na jeziku) - jebe lik ne vadi ga.
    ja 185 (vizuelni dozivljaj zbog 126 kila) mnogi ljudi kazu 190, zadnji put metar pokazao 188.5, debeo, procelav, solidnih finansija, samopouzdanje prikovano, spika jbg nisam merodavan vrv slabija iz narednog napisanog, jebo nekad solidno, od 26 sve tanje i tanje da se ne lazemo.
    ortak 8 196 sigurno, skladno gradjen, samopouzdanje visoko, spika valjda dobra, finansije variraju do skoro vozio a6, sad spao na korsu, jebao jako zavidan broj riba (3-4 godisnje je taman razlicite, da se ne preseravamo kako smo veliki jebaci, odlicno je kvartalno menjati, niko da se pozali na to ne moze)

jako je nerealno pricati ko je kolko jebo riba (ili sa koliko je muskaraca se jebo) zato sto jednostavno imas ljude sto budu u vezi 3-4 godine i kolko god nekom delovalo debilno ne varaju. ista onda moras posle te veze da jebes ko nezdrav godinu dana da ti izadje na prosek 5 godina da si menjao kvartalno partnere. tako daje opste to diskutovati nerealna baljezgarija.

zakljucna rec dakle definitivno nema veze jesi 165 ili 195, dal ti kurac 13 ili 19, finansije su donekle bitne, (ko klincu nisu jer zavisi dosta od roditelja i nije tvoja krivica jel imas ili nemas kinte) kad se forimras ko osoba, takvo je stanje, nece te gledati odrasla devojka slicnih godina kao ozbiljna ako si odrpan i nema ker za sta da te ujede (ali nije presudno i nista nije iskljucivo)

sto se autora plidu tice, mlad si momak kolko vidim, imas primera ovakvih i onakvih, imas zena i ovakvih i onakvih, mozes da naletis na ribu sto se jebala sa dva lika ( a ta dva lika bili i gutala im do jaja (da i ribe sto su samo sa jednim likom mogu mu gutati do jaja ako su bili u vezi) i to ti nista ne znaci, a mozes da budes sa ribom sto je za 5 godina (od 18 do 23) sela na po 2 kurca godisnje jednom jebeno. Nista nije iskljucivo, trazi ribu sto ti odgovara i godi zajebi koliko je imala partnera jer to nista bukvalno ne mora da znaci, nego kako ti neko odgovara. BTW mozes da naletis i na nevinu pa zaglibis sa njom pa ti jede dzigericu ili joj posle udari necu se ja udavati samo sela na jedan kurac i krene da te vara na svakom cosku. NISTA NIJE U ZIVOTU CRNO ILI BELO I OVAKO I ONAKO ZBOG NECEG DRUGOG. HVALA.

3. kume, rekao nam kum tvoj da kazes da smo toksicni :(

4. pozdrav za kumaru, onako iskreno

5. ortak 6. 175 skladno gradjen, sve u redu, samopouzdanje solidno, spika ok, finansije ok, ima ribu jebe. seljacko dete

ovo je cikara

6. nije keni, razmisljam celo pisanje na kraju da navedem da ni jedan od navedenih nece biti on, posto ce mi spasti fokus sa ovolikog teksta na trazenje kuma i koji je on. i na kraju kliknem na posalji a najvaznije ne napisem da ne bi ceo tekst pao u senku u trazenje cikare

7. Ovaj sajt nije do sada imao licernijeg clana od Mikija Sosidza to zasigurno smem reci.
    Kao brani Maestra xaxa a lize se sa Sojom ovom mozda se i jebu tj pokusava zasigurno

8. Maestro je tek debilko za sebe suvisno je i govoriti o tome

9. bogme blitz je ovdje glas razuma.

10. Soja je pominjala ovde da se druzi sa Remeom i Mikijem, znaci Reme je otprilike zavrsio u nekoj frendzoni s njom cim je onako zapenio da je brani u nadi da ce dobiti picke hahahahah. Pogotovo ga je povredilo kad pricamo da je videla 40 kurceva uzivo. A zamisli tek koliko se smorio kad mu je soja pokazala moj kurac a on skontao da je njegov manji pa opleo po meni

11. A jel hoce neko da mi pojasni sto mene mrsavog i niskog vole debele zene, jel to nesto tipa penis envy, ono volela bih biti mrsava pa cu da ga prozderem kao u onom filmu Species.

12. Maestro, strasno brt kolko se kopaš

13. Reme nazove Mikija i kaze mu “upadni na vukajliju, diraju Soju imamo problem”

14. pa nije prov ni bio tu sinoc

15. Juce sam citao ono al nisam mogao da pišem. Nemam ja nameru da ti štetu nanosim. Licemerno bi bilo sad. A i krenuo sam u nekoliko navrata da kucam nešto, ali se odmah prisetim tvog dahtanja i stanja srozanosti, da čak i tvoje džukačko ponašanje ne može da nadmaši tvoju agoniju kojoj sam prisustvovao. Nisam ja takav. Sad pokušavaš da se izvuces tako sto ces nad nekim pokazati da si glava, a u stvari ne znas ni da sjebes coveka kad imaš priliku.

16. U ovoj analizi likova nije navedeno ono glavno: njihovi kurcevi (duzina, debljina, tvrdoća, zakrivljenost, nega, koža)

17. Dokazao sam da sam lep decko, da sam 178+cm, jos da dokazem da imam kurceganju do kolena pa da izadjem sa sajta ko gospodin

18. Soja je pominjala ovde da se druzi sa Remeom i Mikijem, znaci Reme je otprilike zavrsio u nekoj frendzoni s njom cim je onako zapenio da je brani u nadi da ce dobiti picke hahahahah. Pogotovo ga je povredilo kad pricamo da je videla 40 kurceva uzivo. A zamisli tek koliko se smorio kad mu je soja pokazala moj kurac a on skontao da je njegov manji pa opleo po meni

uuu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.