Podijeli sa Vukajlijašima

  1. sad sam se seto i jednog djubreta koji je svaki dan prao kola, jer je besplatno.pa je to gledao da koristi najvise sto moze..cao moci, idem ja da operem kola.tako svaki dan.

  2. Labe radnici obezbedjenja su tu vise kao redari. Imaju naredjenje da se ne mesaju osim ako neki penzos ne krene da se dernja, pa da smiri situaciju. Takodje ako dodje do pljacke ili slicno u obavezi su da ne reaguju, nauceni su samo da sluze kao dodatni par ociju, da svedoce i identifikuju pljackase. Takodje nisu u sirotinjskom strahu da nesto ne polome, vec nisu ovlasceni sa tovare stvari i napustaju radno mesto. Upravo da ako se nesto osteti firma ne popije tuzbu da je njihov covek kriv. Znaci njihovo je da u svakoj situaciji stoje, vicu dobar dan, eventualno smire neku svadju i generalno 99% vremena glume ikebanu. Ako cuvaju nocu stovariste ili fabriku njihov posao je da vide pljackase i pozovu muriju. Ako imaju oruzje u tom slucaju ruzje im je tu da plasi narod. Nisu ovlasceni da pucaju i imaju strogo naredjenje da to ne rade. Samo oni sto voze lovu i dragocenosti oklopnim kolima smeju da pucaju. 2 ortaka imaju agenciju za sekjuriti, pa mi objasnili, isto sam mislio kao i ti ranije.

  3. hvala na objasnjenju.sad mi je jasna njihova svrha

  4. I ti što voze lovu ne pucaju, osigurana je. Boli ih kita.

  5. Zanimala me ova tema odavno, ispada da imaju mnogo veća ovlašćenja nego što se misli.

    Al obzirom da su to sve usiljeni buzdovani, cenim da im vlasnici agencija namerno pričaju da nemaju ovlašćenja da ne bi pravili sranja.

    VI OVLAŠĆENJA SLUŽBENIKA OBEZBEĐENJA

    Član 46

    Za vreme vršenja poslova fizičke zaštite, službenik obezbeđenja je ovlašćen da:

    1) izda upozorenje ili naređenje licu ili zabrani licu ulazak i boravak u štićenom objektu;

    2) proveri identitet lica;

    3) zaustavi i pregleda lice, predmete ili prevozno sredstvo;

    4) privremeno oduzme predmete;

    5) privremeno zadrži lice;

    6) upotrebi sledeća sredstva prinude, pod uslovima utvrđenim ovim zakonom, i to:

    (1) sredstva za vezivanje;

    (2) fizičku snagu;

    (3) gasni sprej;

    (4) posebno dresirane pse;

    (5) vatreno oružje.

    Ovlašćenja iz stava 1. ovog člana službenik obezbeđenja može primeniti i upotrebiti samo u štićenom objektu ili prostoru, ili van štićenog objekta i prostora kada vrši obezbeđenje transporta i prenosa novca i vrednosnih pošiljki, prilikom patroliranja i kada obezbeđuje lice u skladu sa članom 22. ovog zakona.

    U ugovoru o obezbeđenju, koje pravno lice i preduzetnik iz oblasti privatnog obezbeđenja zaključuje sa korisnikom usluga, navode se ugovorena ovlašćenja iz stava 1. ovog člana.

    Primena mera mora biti srazmerna zakonitom cilju njihove upotrebe i izvršena na način kojim se ne vređa dostojanstvo, ugled, čast ili drugo zagarantovano ljudsko pravo. Prilikom primene mera niko ne sme biti podvrgnut mučenju, nečovečnom ili ponižavajućem postupanju.

    Službenik obezbeđenja sme postupati samo na način koji je utvrđen ovim zakonom i propisima, tako da izvršenje zadataka postiže sa najmanjim štetnim posledicama. Ako je u odnosu na okolnosti dozvoljeno primeniti više mera, dužan je primeniti najpre onu koja licu najmanje šteti. Sa primenom mera mora prestati onda kada prestanu razlozi zbog kojih su bile primenjene ili onda kada utvrdi da zadatak na taj način neće moći da izvrši.

    Sredstva prinude ne mogu se upotrebljavati prema licima mlađim od 14 godina, očigledno bolesnim i iznemoglim licima, teškim invalidima i trudnicama čija je trudnoća vidljiva ili koje upozore da su trudne, osim ako neko od tih lica vatrenim oružjem, oruđem ili drugim opasnim predmetom ugrožava život lica.

    Redari ne mogu da upotrebljavaju gasni sprej, sredstva za vezivanje, posebno dresirane pse i vatreno oružje, dok sva ostala ovlašćenja primenjuju u skladu sa ovim zakonom.

  6. Ali ako voze vrednu sliku recimo itekako hoce da pripucaju.

  7. Najcesce voze penziju neke babe iz svicarske za unuka u kockarskim dugovima

  8. Ne odustaj pitomi kestenu!
    Jebo sam redovito i dobro. Sad jebem jos cesce i bolje picke. Zadovoljan sam sobom snazno

  9. Atomski je odsluzio kaznu i evo ga vratio se opet u punoj formi, mogu da kazem da su mi mnogi od vas nedostajali svo ovo vreme sluzenja kazne

  10. Sretan sam sto te vidim ovde prijatelju zimiti

  11. Ko je ovaj Bata Sale o kakvim on pravilima prica uopste u Srbiji, ne li on mozda zivi u Svicarsku?Imam neki osecaj da je on u Svicarsku mozda i rodjen?Galantni i ja tebe.

  12. zasto pricas koristeci ovaj red reci?

  13. bosanci da budu uruk-hai

  14. “Forget everything you know about combat”

    Макар су искрени

  15. https://www.youtube.com/watch?v=9SBhdAGB3-A

    a gledo sam i neki klip kad se zene bune zasto fudbalerke tolko manje zaradjuju od pravih fudbalera, al sve onako bez ikakvih argumenata hahah samo pushu iz usta onako neke zvukove i prevrcu ocima....i na kraju ispalo da tu najjacu neku zensku ekipu IZJEBAVALI muski timovi od klinaca 15 godina, po 45:0 i to igrali sa 20% snage hahah....i kao stooooo nisu placene istooo kad su sigurno jednako dobre

    i koja je uopste fora sa tim razlikama u plati, jel to postoji zapravo ili je izmisljotina
    ako mogu neki konkretniji primeri

    i zbog cega se onda zene ne bune sto idu 5 godina ranije u penziju, i sto ako rade ''isti'' posao kao i muskarci, uvek su muskarci ti kojima se ostavlja sav tezak fizicki rad da odrade jer ipak su muskarci

    i zasto se ne bune onda sto muski manekeni i modeli zaradjuju mnogo manje od zenskih, i porno glumci naravno koji ne zaradjuju ni desetinu od zenskih, a isto im se snima FACA i sve

  16. Kakve istine prica ovaj pezos, i sam sam se iznervirao na ovo preseravanje o fudbalu. Pa zaradjujete manje zato sto vas rendom ispicutura dragstorska koja nije potrcala unazad 15 godina moze sam dobiti 1 na 11.

  17. i zasto zene koje traze istu platu za manje rada, jer ce uvek raditi manje, ako treba nesto tesko da se podigne nikad nece zensko to da uradi itd itd, zasto se one ne nazivaju muzomrsci, a u obrnutom slucaju ako das bilo kakvu kritiku na racun zenske osobe onda si najgora muska sadisticka svinja

    i sta rade zene u policiji, drugar pre jedno dva meseca bio sa nekim klosarima i nisu imali nista osim jednog debila imao vutre tipa za jedan jedva da smota, i dolaze tri muska i 2 zenske pandurke, pretresaju ih to kurcenje zesce, i nadju ovom liku to, kad je debela pandurka pocela da samara sadisticki lika, lik poceo da place hahah, al bukvalno joj ne moze nista ako joj i raspizdi samarcinu da je izvrne iz cipela ovi ce ga onda naguziti...
    i plus nisu im ista merila kad se primaju u sluzbu, lupam sad primer musko treba da uradi 10 sklekova i da pretrci 80 metara, za zensko ce biti 4 skleka i 30 metara, i onda kad izadju na ulicu kad je sranje, kakvu korist ovaj gari pandur ima od nje takve nesposobne i nejake, dobra je samo da se izivljava kad ima ledja da joj cuvaju muski

  18. Panduri su generalno krimogena iskompleksirana grupacija. Pre jedno dve godine dok sam baš gruvao ful treninge, imao sam neki trip da nosim crnu majicu na kojoj piše velikim belim slovima samo NARCOTICS, i panišer friz na lobanji, pa jedno sedamsto puta su me pretresali bez razloga i povoda, od interventne, preko običnih, pa čak i neki likovi iz vojnog džipa. Na koncu su me zgotivili pa smo povremeno i ćaskali, ali su mi pre tog stadijuma jaja pojeli. Doduše, jebački mi je stajala majica, al odnese je žena u Portugal.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.