Podijeli sa Vukajlijašima

  1. ali nikad zenama nece biti bolje dokle god je ovakvih mizogenih svinja kao sto je bombas koji ih smatraju intelektualno zaostalim i bezvrednim bicima koje samo sluze da im kuvaju i da budu meso okolo picke....zene treba da shvate da su likovi poput pezosa (tj. mene) ti koji im pomazu da ostvare svoj puni kapacitet

  2. ti si gej brate, to je toliko ocigledno da prsti

  3. soja je bas prilicno femi, i ni za sta nece okriviti zensko ponasanje nego ce uvek naci problem u drustvu ili muskarcima

    forsiranje te price kako je srbija zemlja gde se zene prebijaju bez ikakvog razloga je klise, i niko nikad nije rekao da je okej udariti zenu....al bi zene mogle malo vise da budu samokriticne....msm dokle god smatraju da je okej psihicki zlostavljati muskarca, varati ga, flertovati, uzimati mu pare i koristiti ga kao bankomat, uzimati mu i nedozvoljavati da vidja decu posle razvoda, traziti pola njegove imovine itd, dokle god ne pocnu da gledaju u svoje dvoriste nemaju po meni prava da se bune za bilo sta

  4. Мизоген, значи, мрзи цео људски genus

    Добар пост има партизанка прилично је воук за једну белу жену. С друге стране соја даје назнаке мужемрзништва понекад

  5. pa da sam gej vrv bi non stop gledao krisom gej pornjavu, a ne radim to

  6. Sta su tebi covece radili kad si bio mali?!

  7. ja imam osjecaj da pezos poslije svakog posta izadje na ulicu i umlati random zenu :D

  8. Ja msm da se Pezos jako boji zena iskreno. I zato ga smatram kul likom za popiti pivo hehe

  9. bice uskoro izjava Pezova na youtube, u toku dana...

  10. јебач пресретач
    Мизоген, значи, мрзи цео људски genus

    druga greska danas jebac

    moracu da uzimam sa rezervom tvoje tvrdnje od sad

  11. Пезосе ово ти је класична феми навлакуша - критикујеш жене = бојиш их се. Не дај се

  12. Misos- mrznja
    Gyne- zena
    Nema veze sa genus
    U sustini je mizoginija, ne mizogenija

  13. Немој да сте дословни, упућено је пезосу

  14. I nije navlakusa. Ima ovde pravih mizoginista, evo bombas na primer. Pezos mi stvarno deluje istraumirano.

  15. ajoj, pa ja zene volim iznad svega, kakav crni mizoginista

  16. Одговори прво ти на армиране аргументе па ћемо видети већ да ли и шта вуче из детињства

  17. Зашто сматрате Петра Пана Пезоса да је женомрзац/истраумиран/нешто треће? Нисам много упознат са ликом и делом, али оно што сам видео лик говори основне ствари које јесу истина, буквално горе је отворено рекао није ок тући жену ал и жене раде гомиле ствари које нису ок, требају саме себе довести у ред итд. што је основа неког нормалног неутралног става, ниједна страна није боља, обе имају мане, и требају да раде на томе. Шта је ту мизогинија?

  18. Poštovao sam žene..tj dok se nisam oženio jbg.

  19. Ne mogu da odgovaram. Preko telefona sam. Pezos neke osobine pripaja zenama iako nisu samo zenske, da je zakon o starateljstvu uzasan prema muskarcima jeste, da je smesno pricati o razlikama plata u Srbiji tek jeste. Kao sto rekoh, ono sto mi smatramo ravnopravnoscu je svuda postignuto na papiru. Problem je odgoj devojcica i decaka, proci ce jos nekoliko decenija dok se to ne ispegla minimum.
    Plus se sve svodi na fizicku nadmoc muskarca, tacnije prica se o pesnicarenju u momentu kad civilizacija ima nuklearku. Stvarno ne mogu na taj momenat, posto mi je idiotski.

    Ja imam drugo pitanje, da nema tradicionalnih patrijahalnih musko zenskih odnosa, da li bi uopste bilo zanimljivo? Tacnije koliko bi vama na licnom nivou odgovaralo brisanje tih granica?!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.