Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Лика који оде у затвор као силоватељ ће у том истом затвору тући, можда исто силовати (само на дневној бази, не једном), можда га и убију итд. Силоватељи се, колико знам, шаљу са најгорим криминалцима.

    Ja gledao dokumentarac iz Zabele, intervju sa likom koji je (zaista) silovao neku devojcicu. Nozem ili nekim secivom su mu preko celih ledja urezali raspece. Ali ne tek onako urezali ofrlje, majstor se bas potrudio, trajalo je to, pokazivao oziljak. Sad zamisli neka kucka lazno optuzi lika, ovaj zaglavi robiju i desi mu se ovo.

  2. Nije Amerika vec Atinska drzava. Opet izmisljas.

  3. Pa majku ti jebem dvolicnu, do jucer si srao o tim amerikancima sad ih predstavljas kao primjer civilizacije. Pritom si uzdizao arapska drustva kada su u pitanju zene i govorio kako zive ko grofice, kupuje im se sve i svasta i poklanja paznja. Kakav si ti kenjator, srami se godina

  4. Ne kažem Plidu da su zaostala, samo da eventualno ne kapiram da kuče ima veća prava od onih koje vas rađaju, to mi nije jasno. Mada evo vidimo u decembru prva državljanka Saudi Arabije dobila vozačku, sad je samo nebo granica...

  5. Iskljucite ovog glupana bombasa iz diskusije, cak je i incel pezos relevantnija glava sada

  6. Srecom se ne potresate toliko kad neko zene kasapi.

  7. Ja osuđujem svako nasilje, pogotovo kamenovanje

  8. sad je samo nebo granica...

    Па, то већ зависи од јачине детонације...

  9. Volio bi ti da tvoja kucka zivi u Mekki, prsti teznja ka islamskoj kulturi iz tebe.

    Obrezuje kurac, cita sandzakpress, istrazuje islamsku kulturu, odlazi u zemlje bliskog istoka..

  10. hahaha ova soja kao da ima ono sto se konjima stavi na glavu da ne gledaju ni levo ni desno nego samo pravo....

    ko kaze da se niko ne potresa kad se kasapi zensko, nego je poenta nama je jednako gadno kad se iskasapi musko ili zensko tebi je gadno samo kad se iskasapi zensko, za musko te ne dotice jer imas neke traume od muskaraca pa ti je u podsvesti cak i drago

    eeee uperio si u problem silovanih i mucenih muskaraca u zatvoru, ma ti mora da si ZENOMRZAC

  11. Jedina razlika izmedju mene i bombasa je sto on zivi u srbiji i uvlaci vam se u supak a inace je veci musliman od mene.

  12. Pez, ovo za kasapljenje je upuceno muslimanima ne potresaj se

  13. Mislim da se zove oglav

  14. Pezose bilo bi lepo da prestanes sa projektovanjem.
    Ne znam koliko puta svedocim raspravi o nepravedno optuzenim muskarcima i njihovom ispastanju, nesto takve rasprave nisam videla kad su zene u pitanju.
    A ovo ostalo je tvoja verzija dogadjaja i projektovanje osobina koje ja nemam, a cini mi se da solidno tebi pripadaju, jer te jos nijednom nisam videla da si se uzbudio zbog neke zene koja je osvanula u novinama, ali tvoja potresenost zbog likova kojima se ovo dogodilo je evidentna.
    I pre nego sto napises da se ni ja nisam zgrozavala zbog muskaraca koji su zrtve, nisam, ali nesto nisam tupila ni o zenama zrtvama, dok ti sastave ovde pises, dok god neko ne odreaguje.

  15. inače moosliji su tačno utvrdili vrednost svojih sestara i majki, ako je lošiji speciment ide za oko 4 krave, dok ove vrh idu za 30-40 krava, dakle ako se zna vrednost krave lako izračunati... nije ni čudo što su vrhunski trgovci, npr Plidu tebe je možda rodio trosoban stan u Prokuplju, a možda tri šarulje + jagoda, ne znam

  16. Jebo ti plidu mrtve ;)

  17. uuuu je.....kolki god je bombas zenomrzac i govnar od lika, ovo je bas sranje prozivka

  18. I ti bi trazio neki izduvni ventil u 40im da imas djecu sa daunovim sindromom haha

  19. jel bi me sad samoubio da mozes hahahaha

  20. Seks bez pristanka. Bez nasilja druge vrste i maltretiranja vizičkog itd

    Pa kako onda više luči vlagu tebra?! Msm ajmo logikom sad - povrede vagine od silovanja i nastaju zbog suvoće iste...kad već moram da se tako izražavam.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.