Podijeli sa Vukajlijašima

  1. sad je samo nebo granica...

    Па, то већ зависи од јачине детонације...

    Najs

  2. ne znam sad kakvu autonomnost tela pominjete tu ako vam je ćivot odnosno integritet ugrožen, čisto sumnjam da liku može da se digne i to pod prisilom bez medikamenata, još manje da će neka da ovlaži prilikom stvarne nasilne penetracije. Koliko znam vlažnost dole je posledica seksualne uzbuđenosti, a ne pucanjem adrenalina prilikom borbe za goli život uslovno rečeno. Ono, kad me par njih ranije jurilo da me biju nešto se ne sećam da sam bežao s dignutim kurcem pod naletom adrenalina..

  3. Pa čitaj šta pišem. Suvoća vagine mislim da bar podjednako boli muškarca koliko i ženu ne znam kako vam promiče to
    Žena ne želi seks prosto i neko je primora ne brani se fizički jer se boji posledica da će biti povređena pesnicama u pleksus e onda nastupa organizam koji pojačanim lučenjem brani tu istu vaginu od povrede pod uticajem adrenalina ne znam da l me zajebavaš da pišem il ozb nisi ukapirao još pre 3 strane

  4. Sad zamisli neka kucka lazno optuzi lika, ovaj zaglavi robiju i desi mu se ovo.

    Dobro ae sad da ne zamišljamo. El znate neki slučaj da se to desilo? Znači sudski proces, sve u fulu, lik biva osuđen za nepočinjeno silovanje...Kapiram da iako smo kokos-država da ipak postoji neki istražni postupak, pa nalaz lekara pa psihološki profil, poligraf...Jbt ne može baš u tvorza na konto SILOVANJEEEE!

  5. svejedno, moze da se simulira nekim lubrikantom, ali kurac dignuti vestacki od toga nema nista da se razumemo

  6. U brate digao mi se kurac izgleda da mi je život u opasnosti

  7. Tacno Prof. Ja ne znam nijednog, ali zato znam dvojicu koji nisu osudjeni za silovanje koje su pocinili, vec su osudjeni tek kad su ponovili.
    Znam i coveka koji je odlezao 15 meseci za ubistvo deteta u pijanom stanju. Tako da je ovo da je zakon uvek na strani zrtve zesce proseravanje. A jebac je lepo objasnio i zasto. Ni zakon, a ni rulja nisu na strani zrtve gotovo nikad, osim ako u to nije upletena ozbiljna medijska hajka, a to je drugi par rukava.

    Manijak, vlazenje tokom silovanja je fizioloski proces, da bi se smanjile povrede. I sasvim je normalno.

  8. Ranije je bio neki snimak gledao sam sa seansi psihiloga ili psihijatara žena silovanih u Amerikama
    5 od 10 je reklo nešto na foru da se plaši za sebe sta kao nije u redu snjom jer je uhvatila sebe da u nekom trenutku uživa pa su ih posle slali na neka lečenja
    Ko zna šta se sve probudi u ženi tada jer pre toga nije imala dodir sa tim
    Da se razumemo ja bih silovanje sudio smrtnom kaznom nabijanja na kolac na trgu sa pre toga osečenim mošnicama da me ne shvatite pogrešno

  9. vlazenje tokom silovanja je fizioloski proces, da bi se smanjile povrede. I sasvim je normalno.

    ''One sekunde kad pomislite na muškarca kojeg želite, ali, onako, da možete da ga "namirišete", krvni sudovi se šire, a krv počinje da kola ka genitalnoj regiji. I to ponekad bude tako snažno da šake kao da vam se zalede.

    U isto vreme, počinje da se luči svetlucavi, providni sekret, prirodni lubrikant, sastavljen od proteina i aminokiselina, bude se hiljade nervnih završetaka, a čitava vaginalna regija postaje meka i podatna, spremajući se za ono što sledi. (E sad... Ako niste zajedno u tom trenutku, ne preostaje vam ništa drugo nego da se malo posvetite sebi. A ako je on tu, znate i sami.)

    Klitoris napupi i malo kao da se ukruti, dešava se nešto kao malecka erekcija. Ako ste jako uzbuđeni, njegova veličina može se povećati i do tri puta. Naravno, to se neće desiti baš svaki put, ali ako imate sreće i uz sebe imate muškarca koji zna šta radi... dešavaće vam se i to. (I ovde nije, naravno, poenta u veličini, kad smo već kod toga, svi znamo koja se računa, iako se svi uglavnom pravimo da nije tako, nego u stanju svesti koje će vas do toga dovesti.)
    Grlić materice omekša, a kad penis "pogodi" glavni, veliki splet nerava u toj regiji... Znate šta sledi. Zone mozga zadužene za anksioznost i strah se bukvalno isključuju, pokreti tela postaju nesvesni, a vagina se kontrahuje u intervalima. I izraz lica vam se promeni, otkrivajuči vašu pravu prirodu, živu i nesputanu, onu drugu stranu vas koju poklanjate samo odabranima. I zato će muškarac, onaj jedan, poseban i dragocen, onaj kojeg svaka želi, a samo retke imaju sreće da sretnu, želeti da vas gleda u lice dok doživljavate orgazam. Zato što zna da je to jedinsvena prilika da bude na samom izvorištu one suštinske životne energije koja čini da sve bude dobro. Na trenutak bar.''

  10. Profe ti znas kako je kad te siluju u metrou hehe

  11. Profu razvuku cmar dirigentskom palicom hehe

  12. Onda dodje njegova zena naguzi se i kaze pa jebite mene nemojte mog muzica

  13. A prof ce na to: "bezi zeno ja sam tako hteo"

  14. Zeno postuj moje opredelenje, ja sam ti zeno furunas

  15. hej dupleee zašto još uvek nema kandidatkinja u mom pvtu?

  16. Manijak ovo je neka Panerotika jeli

  17. Dobro ae sad da ne zamišljamo. El znate neki slučaj da se to desilo? Znači sudski proces, sve u fulu, lik biva osuđen za nepočinjeno silovanje...Kapiram da iako smo kokos-država da ipak postoji neki istražni postupak, pa nalaz lekara pa psihološki profil, poligraf...Jbt ne može baš u tvorza na konto SILOVANJEEEE!

    Истина је све ово. Проблем је што можеш доста штете да претрпиш док се све то не издокаже - низак ниво разумевања правних механизама међу људима доводи до тога да окривљен = осумњичен = оптужен = осуђен, а то су четири појма.

    Дакле, проблем је у проказивању углавном.

  18. nije Panerotika, hteo sam da izguglam tačan stručni naziv za onaj vlaž, ovaj tekst se našao među prvim na stranici

  19. Kapiram da iako smo kokos-država da ipak postoji neki istražni postupak, pa nalaz lekara pa psihološki profil, poligraf...Jbt ne može baš u tvorza na konto SILOVANJEEEE!

    Ово и јесте поента. Постоји истражни поступак, и постоји с разлогом. Суд мора да буде 100% сигуран да не би невином човеку тек тако упропастили живот, јер као што смо рекли, последице су катастрофалне и трајне. Зато и за све злочине постоји оно "innocent till proven guilty” и све шта је јебач навео.

    Јер многи говоре да су суд или држава на страни силоватеља, само зато што не хапсе и бију на прво "СИЛОВАЊЕЕЕЕ"

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.