Podijeli sa Vukajlijašima

1. Skroz sam zaboravio na ovo, moraću da prikupljam još materijala o ravnopravnosti, nema šta

2. Najnerealnija recenica u ovom klipu koji je agilni okacio je kad ova druga guska(koja ga je takodje udarila prva) pita “what the fuck is wrong with you” pa jeeeeee da sam gledao sa strane dislocirao bih joj vilicu samo zbog tog pitanja

Inace sam prebio zene vise puta i svaki put uz upozorenje da ce biti bivene ako nastave da se mentolski ponasaju. Mislim pod prebijanje mislim udaranje otvorenom sakom jos me nisu dovele do toga da ih drknem pesnicom hvala bogu.

3. lako je zenu tuci junacino jos se hvalis

4. Ja sam samo jednom, i to neka slična situacija kao iz ovog klipa. Napinjala me neka likiša, 5-6 razred smo bili. Isto krenula da se sili kad videla da neću da je povredim, al tu se zajebala.

Uzme na kraju onako silna i šutne me špicem u cevanicu jbt, takvu sam joj šamarčinu odvalio da je popila patos.

Al šta je interesantno, kad se muškarci tako cimaju odmah posle prvog udarca kreće tuča.

A žene postaju ponizne. Ova što sam odršavio glavu se odmah ućutala i posle toga nikad nije pomislila da se busa i nešto kenja.

Zaključak je da ih treba lemati ili biti agresivan u stavu da shvate šta ih čeka.

Al samo šamarčina, što kaže pseto. Sve preko toga je previše.

5. Ma ne moras cak ni da je udaris, bukvalno da joj kazes “prekini picka ti materina da ti ne bi jebo mater” i iskulirace se

6. Bombas lako je tuci i muskarce, ravnopravnost polova at it’s finest

7. a neke jeste, a neke i nije pogotovo ako su jaki i ludi

8. Ili imaju pistolj kod sebe

9. mogao sam da komotno nastavim zivot i bez ovog snimka

10. јуче сам хтео да приђем маји жежељ и да јој кажем:

- ко вас плаћа да толико мрзите нашег председника?

али сам заборавио а и не знам дал бих скупио муда.

11. Ode jadni covek kao papir. Ovaj manijak je.ocigledno svojim zakasnelim refleksom pokusao da zaobidje biciklistu umesto da zakoci. Odrobijace svoje.

12. po mom misljenju ovo je krivica obostrana, biciklista je stao na sred puta na sekund i bio neodlucan i zbog toga je vozac pomislio da ce da biciklista skrene levo od pozicije te i zato je promenio traku, ne vidim drugi razlog, a zatim je biciklista uradio neki okret i nastavio ipak napred, pogresna procena bicikliste, neodlucan biciklista, pogresna procena vozaca o pravcu kretanja bicikliste i debelo prekoracenje brzine

13. pitanje je da li bi mogao i da se izbegne sudar i da je vozio po ogranicenju vozac jer stvarno nije ni meni jasno sta je ovaj biciklista hteo da uradi
    jbt odnelo ga kao igracku

14. Mogao je da ga izbegne i da je isao brze. Sad da li je on gledao u telefon ili je zurio ja ne znam ali u situacijama kada je neko ispred tebe uobicajeno se koci a dok bi on usporavao ovaj bi vec presao uveliko. Vozac je bio pod dejstvom alkohola ili je neki idiot od 18 godima pa je procenio da moze da ga zaobidje bez mnogo premisljanja.

15. ajde ti meni reci koja je logika da se na ovakvom mestu prelazi put ovde se radi o pola sekunde vremena za reakciju a deda je prvo krenuo levo i naterao ovog da promeni traku i onda je nastavio pravo, nema logike da prelazi tamo put preko ivicnjaka na stazu za pesake
    ovde ne moze nikako biti krivica samo jednog ucesnika, jedan drugog su ugrozili, ovaj sto je neodlucan a ovaj drugi sto je jurcao kao debil, cesto se desavaju ovakve nezgode s pesacima/biciklistima jer su neodlucni

16. On je mislio da ovaj ceka samo na njega da prodje svi su u sluzbi da njemu bude cistiji prolaz. Meni to deluje da je neki iz novije generacije. A cica je kao i sto bi svi mi uradili i u mnogo urbanijim sredinama krenuo da prelazi procenisvsi da nema auta u radijusu od 50 metara retko ko gleda na kilometar levo pa desno kao u prvom osnovne a cesto se ni ne gleda nego po zvuku.

17. to sto pricas da nije video zbog telefona i tako nesto ne objasnjava zasto je skrenuo u suprotnu traku a skrenuo je ocigledno sa namerom da izbegne biciklistu
    ovde ce jedino ljudi biti na strani bicikliste jer je poginuo pa je to kod nas fazon o pokojnicima sve najbolje ali i jedan i drugi su krivi bez sumnje

A cica je kao i sto bi svi mi uradili i u mnogo urbanijim sredinama krenuo da prelazi procenisvsi da nema auta u radijusu od 50 metara retko ko gleda na kilometar levo pa desno kao u prvom osnovne a cesto se ni ne gleda nego po zvuku.

ko prica ovde o gledanju udesno videli su jedan drugoga samo je deda kad je video da je napravio sranje i da ovaj juri prebrzo pokusao da izbegne stvar i doveo ga u zabludu da promeni traku jednostavno nisu skapirali jedan drugoga

18. Ero je l ti kad vidis neki auto da sara i ides uz ulicu ne pomislis na sekund da mozda ta osoba nije bas u stanju da postuje saobracajne propise nego nastavis da se kreces najnormalnije ma nece on mene da udari samo nek proba ja se krecem propisno po trotoaru.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.