Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
jbt sta bi dao da sam isao u ovakve americke skole srednje i koledze, bukvalno seks viri iz svakog coska i zurke....em sto bi vrv bio od onih popularnih zgodnih klinaca sportista em sto su mogucnosti beskrajne
05-09-2019 19:09h
U mom kaficu konobar bi se gospodji izvinuo sto je doneo hladnu porudzbinu i castio gospodju na racun kuce. GOST je uvek u pravu, posebno dame. OVAKVI kafici svi do jednog ne bi trebalo da rade.
бееејтаа
Kolko sam se iznervirao sad kad sam pogledao ovaj klip sto je agilni okacio jebem li joj sve u picku bas ja
ti si zenomrzac sigurno
sad ce doci bombas da napise kako zenu treba voleti kao kera, postovati kao majku i braniti kao sestru....
a to sto nijedna njemu ne uzvraca to postovanje to nikom nista
Jasno mi je da su ovo incidenti ali ovakvo kurtonisanje po srednjim skolama mi jako ide na kurac vec deceniju, verovatno je i ova mentolka gledala neku americku mimi mercedes i onda pocinje ovakvo mafijanje posto kod kuce nije imao niko da joj objasni ili stariji burazer/sestra da joj dekne par vaspitnih usled preteranog smaranja, verovatno i gajbi postrojava ukucane ovako
Ko ce bre da ozeni ovakvu spodobu? Sad nema nazad, ceo zivot ce biti ovako neartikulisana
ja nikad u zivotu nisam bio u situaciji da dignem ruku na zensko.... valjda im je po govoru tela jasno sta bi se desilo ako bi se promangupisale
ja sam samo sestru nasamarao u jednom navratu 50 puta zato sto je bila bezobrazna do jaja ali to nije iz besa bilo nego vaspitavanje sto nije na vreme dobijala
Ja sam samo jednoj rendom maloj debeloj raspizdio jedan samar u redu za ulaznice. Aplaudirali mi ljudi.
I jednom sam agresivnije pripretio nekom entitetu u avionu, dan danas nisam siguran je li musko ili zensko. Ali ipak mislim da je musko bilo. Valjda.
hahah i ulaznice su tapsale
Jbg debela bez pardona se gura, odguruje ljude, onako bezobrazno sa facom kao "bas me briga". Ja nisam hteo da se sklonim, bas sam se zainatio. Ona me znacajno pogledala i ladno me sutne i drekne "pomeri se!!!". I ja joj pripizdim samar. Poce da place i pobeze, narod poceo da tapse, neki zenski glas rece "svaka cast brate". Milina.
Bata sale tuce decu na javnim mestima.
Mala debela u smislu metar i sumska jagoda, bila malo starija odmene. A i da je bila ete uradio sam nesto sto je njen cale trebalo da uradi a ocigledno nije.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217893877291889&id=1632440899
Hahah dajte jos ovih primera kako su debele zene ponozavane
Imao sam je neku temu gde sam skupljao takve situacije nešto ravnopravnist polova.
Ček da vim gde je to
https://vukajlija.com/forum/teme/74253-ravnopravnost-polova-podrska