Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
sta imas slab stomak? ma kamera je krs neka nije graficki previse
Jedem nudle upravo nad tastaturom, pa ono...
ma brate kad sam isao s caletom u CG neki cobanin legao pijan na sred puta gde je krivina tacno da ga neko pokupi lezi u desnoj traci i odvucemo ga mi tamo sa strane jebote sve pod rucnom tamo ne znam kako nije pao negde u provaliju nikad kapiram da to radi svakodnevno
potcenjuje se sta sve matori ljudi rade u saobracaju kao mladi ljudi uvek divljaju a pola matoraca ni ne zasluzuje dozvolu koju ima jer im se ni ne kontrolise dioptrija/reakcije i to nego su svi ponosni svi hoce da voze iako imaju 90 godina
Jel od kompanije koju je vucic otvorio?
Ne bi ti jeo te nudle da nas predsednik nije doveo investitora.
Najluđe je što po zakonu Mitrovićev sin nije kriv što je pobegao nakon što je pregazio onu devojku.
Jer ako veštaci dokažu da je pešak bio mrtav i da si se vratio, ne bi mogao da mu pomogneš, onda nisi kriv za nepružanje pomoći.
Nelogično skroz ali je tako.
kad smo vec kod nudli ja nikad nisam skapirao kako se one prave pise da je nudle supa kao sa vodom se prave a ja ih recimo ne mogu tako jesti nema boga sta se radi s onim zacinima kao dok se kuvaju to idu u vodu pa se cede posle nikad mi nisu bile jasne te instrukcije za nudle
https://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=3036#post_4004413
kako to brate on moze da zakljuci da li je neko mrtav ili ne duzan je da pozove neku sluzbu svakako ako je pesak na sred puta mrtav predstavlja prepreku, ne?
Biciklista je celom duzinom bio na traci kada je vozac krenuo da ga zaobilazi.
Pa nije to eticki zakon nego krivicni
Pa ja kažem da je nelogično. On kad je pobegao nije znao da l je živa ili ne.
Ali ako veštak dokaže da je bila mrtva, onda nije kriv što nije pružio pomoć. Takav je zakon.
Pitao sam.sad zenu. Ona kaze da je vozac najverovatnije.mislio da je ovaj policajac u civilu i da mu je preprecio put da bi mu naplatio kaznu pa je pokusao da ga zaobidje.
Koliko toliko logicno objasnjenje.
hahaha policajac na biciklu u civilu zaustavlja automobil odlicna logika
Ne mogu da se ne otmem utisku a vezano je za kočenje pri 90 kmh...
O kakvom gubitku kontrole vi pričate, opališ po kočnici i rkneš ga u drugu, ukopaćeš ga sa svim ovim novim tehnologijama što drže auto stabilnim, abs, asp, dtsc, plus što ćeš spustiti nos auta dole i nećeš oduvati đeda u Čelarevo već će ga preklopiti preko haube, daće mu šansu da preživi jbg.
Ma ovaj nije ni kočio, samo je pokušao da ga izbegne.
Da niste rekli da je muškarac, stavio bih pare da je žena vozila. One voze tako debilno.
Sad cu ja da ti objasnim pezos se vozi u jugu i navikao je da mu se sve trese i proklizava i sa njegovim visegodisnjom iskustvom a to je da vozi do 40 kmh on je procenio da nema kocenja jer on ne bi mogao u toj situaciji da ukoci jer on uobicajeno koci sa kocem kao gidra kroz prozor i sad je iznenadjen da postoje i nove tehnologije. Moje neko misljenje.
Nemam pojma nije tu bilo mnogo prostora za manevar i razmisljanje ali ponasanje vozaca je malo neobicno.
ahahahh kako si nas nasmijao sad evo popadali smo svi sa stolice cekaj samo da dodje ceo forum sebi pa cemo ti svi napisati xaxaxaxaxa
Skoro sam imao situaciju gde drugar vozi i prolazimo pored pune stanice za bus jer idu djeca iz skole i on polako 30 jos je nizbrdica i kako je prednji branik bukvalno dosao pred kraj busa istrca dete da pretrci iza busa preko nase trake i ovaj kocnica i bukvalno stane jedva da je pipnuo, ne znam dal je i koleno odrala. Jos ja sedeo pozadi jer je suvozac izasao i reko sta da prelazim napred za minut voznje, bas neki cudan osecaj i ugao gledanja, ako mi verujete i ja sam mahinalno nogama krenuo kao da zakocim(ko sto koce neki suvozaci kad vozac divlja preko pune uz onu da Bog cuva Srbe)
Sreca devojcici nista, jos sedmi razred jebeno bi do tad trebalo da naucis da ne istrcavas iza busa. Bar 10 ljudi sa ove stanice desno videlo sta se desilo, roditelji dosli jebu majku detetu, pandur nije ni dosao vamo tamo tek ga posle zvali i kao olaksavajuca okolnost jer je iza busa ali opet je kriv i dobice neku novcanu valjda, sto je najgore tu i nije zona skole i da je neko vozio 50 kurac moj bi stao al svakako je kriv i svakako mora da se pazi mnogo.
Ne znam kako se izboriti protiv divljanja, klinci mu uvece daju po gasu, jedan je skoro 5 stubica izvalio izlazeci iz krivine koja sledi posle ove opisane stanice. Dzaba im stariji ljudi koji su se trkali pricaju da to ne rade po kraju i da idu na Bulevar da divljaju kad su toliki smekeri al sta zna marva, ne znaju kolima do trga da odu al da ga u trecoj voze 130 to znaju
Pogledajte na instagramu stranicu pun gas, sajam debila
Gubitnik ima pravo da se ljuti.
Бергас никако да се определи ког дуплог да изимитира, сад је у фази лабо за сиротињу